Korg pa 500tr? Or 700v2 plus?

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Arkadaşlarım korg pa 500tr kullanmadım sadece internetteki videolardan izledim ben or 700v2 plus kullanıyorum ama hedefim korg pa 800 ve ya 3 x almak ama eğer şimdilik idarelikten or 700 mü daha iyidir pa 500 tr mi

Cevap: Korg pa 500tr? Or 700v2 plus?

aslinda cevabi basit,eger hedefin pa800 veya 3x se ben pa500tr derim,cunku sistem ve kullanim olarak ileride cok fazla zorlanmazsin diye dusunuyorum,yanilmiyorsam or700 u yeni aldin pa 55 den sonra seni pek tatmin edmedi herhalde,yoksa pismanlikmi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya pişmanlık değilde nasıl anlatim çok araştırdım or 700ü alırken çok güzel geliyordu çokta canlı dinledim ama ne bilim 6 ay olmuştur kalveyyi alalı ama roman ve halay ritimleri çok eksiklik var ve ses bakımından doyurmuyor aslında çok iyi alet tek kötü yanı pa 55 tr deki gibi 3 kanal ses kontrolu yok oyuncak org gibi tekerlekle bütün sesler aynı tektek her ritmi sesi açmak zor oluyor sahnede pa 55 tr de çok iyidir mesela bir davul 9/8 vardı ki bnde herkes bendekis eti isterdi.

jembeycem kardeş or700 icin nasıl bir halay yada nasıl bir roman aradında bulamadın

Pa500tr tavsiye ederim pa800le aynı menüsü

bende pa500 tr tavsiye ederim arkadaşında dediği gibi ilerde pa800 ve ya 3x alırsan menüler nerdeyse aynı fazla zorluk çekmezsin şuanda pa500 tr fiyatları baya düşük ...

Al benden de Pa500. Çünkü kullanımı kolay, menülere ulaşım kolay, sesler üzerinde istediğin tonlamayı yapıyorsun, ritm bol, ritmler üzerinde oynama yapabiliyorsun (ekleme ve çıkarma) üst seriler içinde hazırlık olur arkadaşların dediği gibi. Hayırlısı olsun...

jembeycem kardeş or700 icin nasıl bir halay yada nasıl bir roman aradında bulamadın

Nasıl anlatıim derdimi bilmiyorum ama şöle söyliyim roman ritmi mesela pa 55 tr de çok bir ritim vardı tek ritimle işi götrebiliyordun 15 roman parçasının her türlü varyasyonu vardı or 700de hepsi birbirne benziyor her riritm v ar bnde arşivlerim çok ama kuklalndığım 2 ritim var halaylarda ise çok zayıf düğün için yetmiyor sadece dj orhan arkadaşımızın yazdığı baterist halay var o olmasa düğünlerde insanlar hjalay çekemicek.

orhan guzl halay yazdı hakketten ellerıne saglık sper makaram sarı baglar calınyıor :D ataklar falan fena edi zurnayıda guzl edıtlemıs ama adamlar pa500 de edi zurna yok dıe kotu dıyolar or700 de varda ne oluyor sadece edi zurnaylamı dugun yapcaksınız sankı :D

orhan guzl halay yazdı hakketten ellerıne saglık sper makaram sarı baglar calınyıor :D ataklar falan fena edi zurnayıda guzl edıtlemıs ama adamlar pa500 de edi zurna yok dıe kotu dıyolar or700 de varda ne oluyor sadece edi zurnaylamı dugun yapcaksınız sankı :D

aynen öyle zaten ne yapsam kalvyede çıktığı gibi aynı ses çıkmıyor backup dosyasını değiştirdim olmaı hadi kendi tesisatım ötü deim yeniledim olmadı düğün salonalrına götürdüm çok cırtlıyor.