• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa 600QT almak istiyorum Bilginize ihtiyacim var.

Cevap: Korg Pa 600QT almak istiyorum Bilginize ihtiyacim var.

selam kardesim bende pa600 qt var bende almanyadayim alet daha 1 aylik istersen sana satabilirim, satma sebebim sirf merak ettigim icin aldim acikcasi pekte kullanmiyorum cünkü bende yamaha tyros 4 ve tritonda var yani pa600 e sira gelmiyor düsünürsen özelden görüsebiliriz. unutmadan söylimde yalniz ben takas olayini düsünmüyorum bana pesin para lazim.

çin malı dandik işcilikli orglardan uzak durun pa600 de pa900 de iscilik olarak bes para etmez. adamlar nereden kısacaklarını bilememisler bizzat caldım heryerini kurcaladım o para bile etmez pa55 teki kalite bile yok alın bak 1 yıl sonra nasıl arıza yapıp dokuluyor

kimseyi dinleme herkez kendi aletinle övünüyor git dinle incele gözlerinle kulağınla dinle araştır ona göre al

çin malı dandik işcilikli orglardan uzak durun pa600 de pa900 de iscilik olarak bes para etmez. adamlar nereden kısacaklarını bilememisler bizzat caldım heryerini kurcaladım o para bile etmez pa55 teki kalite bile yok alın bak 1 yıl sonra nasıl arıza yapıp dokuluyor
Yorum tarzin cok yanlis,suan hayatinda cinde yapilmayan ne kaldi,iphone nun bile cinde yapiliyor,yardim isteyen veya fikir soran arkadaslar daha seviyeli ve duzgun bir sekilde yaklasmak gerekir,illa negatif bir yorum yapilacaksa tavsiye etmem diyebilirsin,dokulur,kirilir bozulur gibi seyler olmaz.;)

usta kulaklarını acil bi doktora göster,polifony kaybın var;),saygılar...

arkadaşım pa600 ü bilmemde pa900 ü biraz fazla abarttın ben roland e40-e70-e86-g600 korg pa55tr-pa80-pa1x-pa800 ve şuan pa900 kullanan biri olarak söylüyorum pa900 pa3x ten sonra gelen elen iyi klavye malzeme kalitesi olarak dersen pa55 daha kötü tuşesi bikere pa900 ün yarı ağırlıklı yani pa1x gibi dış kasa plastiği dersen sana pa55 in üstündeki boya öyle hissettirmiştir dış kasaya göre klavye alınacaksa pa1x ten gerisi yalan haa bide eski i3 var roland da ise hepsi sağlam saygılarımla

Geçen sene çinin bilmem ne bakanı şimdi hatırlayamayacağım,aklımda kalan kadar yazayım adamın dedikleri şöyle: Bizimürettiğimiz yani Çinde üretilen malların çok kötü olduğundan yakınıyorlarmış iyide bize hangi kalite ürün verilirse bizde onu üretiyoruz bildiğiniz gibi Çinde işcilik ucuz ve devlet Düşük vergi alıyor,bi çok bilindik firmanında Çinde fabrikaları var,araştırın bulursunuz bu konuyu arkadaşlar ,kusura bakmayında altımıza giydiğimiz dona kadar çin üretmiyormu ? yok efendim çin şöyle böyle bu kadar kafanız çalışıyorsa buyurun siz üretin bişeylerde görelim lafa gelince bacak gibi ama icraata gelince tek varyasyonla 2 akorla düğün bitirir orgu kötülersiniz,nedir bu tatminsizliğiniz arkadaşlar...

Korg pa 600QT ile pa 600 ün arasindaki fark yalnizca.. pa 600 Qt lerde solda Quarter olmasi yani.. Scala ceyrek sesi hemen ulasmaniz icin..
Bence cok gereksiz yapmislar...
Zaten ekranda Scala tusuna basinca karsina o Scala Menüsü geliyo..
Bos yere 200 euro daha pahali pa 600QT..
Ben korg pa x3 kullaniyorum .. ama uyguna pa 600 de aldim QT olmayan..
Seti yükledim .. vallaha bomba gibi.. Almanlar bu pa 600 ü oriental degil diyolar..
Ne alakaysa.. Scala var..ver ceyrek sesi al sana oriental.. o yüzden bana uyguna verdi alman..

Sagolun Arkadaslar, verdiginiz bilgiler icin.

PA 3x tavsiye eden arkadaslara söylüyorum. PA 3x kadar Profi. degilim, daha amatör sayilirim. Yazik olmazmi o kadar Paraya!? Kendimi gelistirmek icin almak Istiyorum PA 600QT,yi fakat, Korg,un Kullanma sekli, Menü,sünü hic tanimiyorum. Yamaha,yi taniyorum. Korg,u Tanimak icin PA 600QT düsündüm, ve o da yeni cikti sayilir Piyasaya.

ben yiene "PA 600QT",de karar kildim, ama bir sorum daha var sizler.
Ben dün bir "PA 600QT" ve "PA 600" arasindaki farki sordum.
Bana icersinde Türk sesleri ve Styl,e olmadigini ve,de yüklenemeyecegini söyledi.
"PA-600" ile Türk müzikleri yapmak icin neler yapmam gerekiyor? Yoksa öyle bir sansim yokmu?

Tekrar Herkeze Tesekkürler
Kafanı hiç karıştırma Korg iyidir.Korg'un menüleri kolaydır.. Set çok kolay bulursun istediğin seti yüklersin- siler başka set yüklersin. Yeterki kullanıcı(User) hafızasını aşma ! Pa 600 ün 96mb Kullanıcı sample yükleme yeri var. Bu yeter de artar bile. Ben uzun süre Pa 800 kullandım ve Kullanıcı hafızası sadece 64mb di. Ses kalitesi farkı yok aralarında, sadece kapasite farkı var aralarında. Pa 900 den aldığın ses ile pa 600 den aldığın ses arasında hiç bir far yok denebilir senin açından. Cebine ve kullanacağın amaca göre alet seç derim ben.
Korg pa 600 yeter de artar bence..yazacak çok şey var ama kafanı karıştırma en iyisi
İsveç'ten selamlar