Selam Arikan Kardesim. Lütfen Bana Yardim edermisin.Bende Korg pa1x pro var ve üzerinde Os:1.0 vardi veOs:3.0 ri sizin bu sitede anlattiginiz gibi 4 xTane exe Dosyasini 4xTaneFormatlanmis Disket,lere sirasiyla yükledim ve Org Kapali iken Disk.1 i -Disk sürücüye taktim. Sonra intro.1 Tusunu Basili tutup orgu actim fakat Orga Yükleme yapmadi.
Bu islemi Bir kac kere denedim fakat yine olmadi. Dedimki Orga en iyisi yine sizin bu sitede anlattiginiz gibi FULL BACKUP Atip Orgu temizledikten sonra Os:3.0 ri yükleyeyim Belki olur. Fakat simdi Orgu actigimda Ekranda
Loading Factory Resources ...
OS Version: 1.0 ( Sep.27 2003 )
Yazisi cikiyor 10.saniye kadar ve hemen ardindan
Loading Pcm Data ...
Yazisi ciktiktan sonra Orgu Ekrandaki bu yaziyla saatlerce ( en az 3.saat ) beklettigim halde Org Acilmiyor ve bu yaziyla devamli Yükleme yapiyormus gibi kaliyor. Orgumu Tekrar Kullanilabilir Vaziyete nasil getirebilirim ?
Eger Bana Yardimci Olursaniz size Tesekkürlerimi bir Borc Bilirim.
Saygilarimla ( fuldali ).
NOT: Yalniz FULL BACKUP Yaparken (T) yani Texte isim vermeyi unuttum acaba sorun ondan Kaynaklaniyor
Olabilirmi.
Bu islemi Bir kac kere denedim fakat yine olmadi. Dedimki Orga en iyisi yine sizin bu sitede anlattiginiz gibi FULL BACKUP Atip Orgu temizledikten sonra Os:3.0 ri yükleyeyim Belki olur. Fakat simdi Orgu actigimda Ekranda
Loading Factory Resources ...
Yazisi cikiyor 10.saniye kadar ve hemen ardindan
Loading Pcm Data ...
Yazisi ciktiktan sonra Orgu Ekrandaki bu yaziyla saatlerce ( en az 3.saat ) beklettigim halde Org Acilmiyor ve bu yaziyla devamli Yükleme yapiyormus gibi kaliyor. Orgumu Tekrar Kullanilabilir Vaziyete nasil getirebilirim ?
Eger Bana Yardimci Olursaniz size Tesekkürlerimi bir Borc Bilirim.
Saygilarimla ( fuldali ).
NOT: Yalniz FULL BACKUP Yaparken (T) yani Texte isim vermeyi unuttum acaba sorun ondan Kaynaklaniyor
Olabilirmi.