Merhaba arkadaşlar 3-4 gün içersinde korg pa1x alacağım nasipse.. Klavyeye takılabilen kaç çeşit board var bilmiyorum (emo board) vs. vs.. Ben bu klavyeyi alıp uzun yıllar kullanma peşindeyim bunun için klavyeye ne gibi ekipmanlar almam lazım yani emo board gibi vs. Bana hepsinin ismini, ne işe yaradıklarını ve nerelerden temin edebileceğimi yazabilir misiniz ? Alacağım klavyeyi uygun fiyata alacağım o yüzden üzerinde bunların bulunacağını sanmıyorum bu nedenle almadan önce bilgi sahibi olmam gerekiyor. Örneğin ben pa800 ün çoğu ritimini çok beğeniyorum aslında gönlüm onu almakdı ama param çıkışmadı parada biriktiremem artık. Mesela pa800 ün herhangi bi ritmini biyerlerden bulup ben pa1x pro ya aktarabilirmiyim. böyle pa800 ün sevdiğim beğendiğim ritimlerini tek tek toplayıp pa1x de çalıştırabilirmiyim hiç bi şekilde ritim bozulmadan ? Bunların cevabını arıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana ne yapmam lazım ne etmem lazım bi yol gösterin. Pa1x e kaç çeşit board takılıyo aynı anda, hangilerini taktırsam mükemmel randuman alırım lütfen bi yardım edin.. Şimdiden herkese teşekkür ederim