• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa1x

Roland_prelude

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaslar ben korg pa 1x aldim ama bi sorunum var klawye daha gelmedi... ama asil sorun bu degil bide exb board olayi varmis bu olmadan olmuyomu ya turk ritimleri ve turk sesleri kullanilmiyomu nasil is bu nerden bulcam ben bu exb boardini

Cevap: korg pa1x

tabiki kullanabilirsin bord olmadan sitelerde çok set var bordsuz bu arada hayırlısı olsun güzel seçim yapmışsın

Korg pa1xi Boardsız kullanabilirsin.16+16=32mb ram ile.board alırsan 32mb sabit kalır.üzerine yükleme yapamazsın.istediğin zaman board setini yükler kullanırsın.diğer 32mb ramlara istediğin sample,loop,ritim,ses,pad vs....yükler kullanırsın.cihaza 64 mb ram takılabiliyor ancak.32mb+32mb kullanabiliyorsun.yani Board 32 ve Harici 32mb olarak.

Ramlarin markası Edo Ram olacak.Expansion boardın yoksa 2 adet 16tılık Edo ram temin etmen ve takman gerekiyor setleri kullanabilmen için.DTL teknik servisten daha detaylı bilgi alabilirsin.

çok iyi seçim kardeş board olursa aletin tam kalitesini alırsın ...piyasa setleri tatmin etmiyor..

EXB Türk board yada EMO EXB Board alabilirsin.Emo 300 Euro, EXB-TÜRK 200 Euro seçim senin.Bence piyasa setlerinin içinde başarılı olanları var.yinede cihazda board olursa senin için garanti olur.çünkü 32mb ram taktığın zaman Piyasa setlerini denerken yakma ihtimalin var.ama hem 32mb board hemde harici 32mb ram takarsan kafan rahat olur.çünkü Boarda hiçbir şekilde bilgi yükleyemiyorsun.kilitli kalıyor.ve istediğin zaman kullanabiliyorsun.ama sadece ram alıp,takıp kullanıcam diyorsan biraz riskli.tabi senin kullanımına bağlı set yüklerken.32mbyi aşmaman lazım.set yüklemeden evvel daha önce yüklediğin bilgileri silmen lazım.Ramlarin tanesi 30 ile 40tl arası değişiyor.karar senin.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri