Arkadaşlar kafamda bu iki klavye var. Aslında üçüncü klavye olarak Ketron Sx3000 var ama nevale sıkıntısı olduğundan biraz mesafeli duruyorum ona.
Şimdi bu iki klavye aşağı yukarı aynı paraya bulunabiliyor. Birbirlerine artı ve eksilerini kullanan arkadaşladan duymak isterim. İkisinide kullanan arkadaşların yorumlarını özellikle beklerim.
Ben evde yarı amatör olarak çalmaktayım, hastalık yani benimkisi. Tüm yöresel ritim ve seslerin yanında, Trpop ve batı tonları ve ritimleride önemli benim için. Net üzerinden edindiğim izlenime göre Pa55 Tr de biraz pop ritim sıkıntısı var. Or700 de ise tuşe düşük.
Sound, tuşe, nevale, genel teknik ve sağlamlık açısından hangisi ağır basar?
Umarım herhangi bir polemik konusu olmadan yorumlardan bir sonuca varabilirim.
Saygılar,
Volkan.
Şimdi bu iki klavye aşağı yukarı aynı paraya bulunabiliyor. Birbirlerine artı ve eksilerini kullanan arkadaşladan duymak isterim. İkisinide kullanan arkadaşların yorumlarını özellikle beklerim.
Ben evde yarı amatör olarak çalmaktayım, hastalık yani benimkisi. Tüm yöresel ritim ve seslerin yanında, Trpop ve batı tonları ve ritimleride önemli benim için. Net üzerinden edindiğim izlenime göre Pa55 Tr de biraz pop ritim sıkıntısı var. Or700 de ise tuşe düşük.
Sound, tuşe, nevale, genel teknik ve sağlamlık açısından hangisi ağır basar?
Umarım herhangi bir polemik konusu olmadan yorumlardan bir sonuca varabilirim.
Saygılar,
Volkan.
Moderatör tarafında düzenlendi: