• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

KORG pa600 Cüneyt ERTAÇ demolar

Cevap: KORG pa600 Cüneyt ERTAÇ demolar

tekrar rekrar dinliyorum ama sound bana daha önce kullandığım rezil pa55tr yi hatırlattı çok kuru geliyor .drum kitler yeni olabilir ama aletin ses motoru dandik gibi geldi bence pa800 ile aynı değil valla alacak gibi olduydum ama vazgeçer gibi oluyorum beğenmedim youtube deki demolarıda dinledim sound ortada besbelli bu alete ne samplesi atarsanız atın kötü bir sound hiçbir işe yaramaz herifler boşa ucuz yapmıyorlar ne bileyim dandik org alacak kadar zengin değilim yamaha a2000 bundan daha iyi bence demolara bakarsak.

benden bundan bahsetmiştim forumlarda kmse beni anlamamıştı. sound olmadıktan sonra en kral sample'ı atın yine aynı yine aynıı

Cevap: KORG pa600 Cüneyt ERTAÇ demolar

Bence böyle bir şey anlayamayız. Cüneyt beyin emek verip yaptığı yep yeni bir set var ve kendi tarzında ve kendi tadında bir davul ve enstrüman sentezi yapmış olabilir. En güzel yöntem pa 800 de en çok kullanılan set olan, albayrak modern seti yükleyip, ondaki kulağımızın alışmış olduğu ritim ve sesleri dinleyerek sound farkını görebiliriz, yada duyabiliriz. Zaten bu cihazı insanların almak istemesinin tek sebebi fiyat uygunluğu. pa 800 tadı verirse, uygun fiyata herkes almak ister...