Selam arkadaşlar korg pa80 rvs isimli bi setin demosu var YouTube da bu set elinde olan varmı demosu bu http://m.youtube.com/watch?v=KPyly1v8p2I
Teşekkür ederim üstadım ben pa800 erconun setini convert yaptım userleri full rumanla dolu banklarda karışık pa800de bank yerine fovori var ben bu favorileri pa80 banklarına yükledim sıkıntı yok ufak tefek işleri kaldı onuda arkadaşa verdim tam anlamıyla bittiği zaman sitemizde yayınlanacak kart olayını nasıl çözdün dersen edremitli hasan karfeşimizin alt yapısını kullandım ritimlerde fakat bu üstte verdiğim sette çok hoşuma gitti onuda bulabilseydim onuda banklara ilave edecektim yani pa80i coşturacağım kararlıyım şuan kullandığım org bile kendimin değil kaldıki ben 250 lira veremem yani set için usbsini bulurum oturur bir ay başında uğraşırım yinede yaparım ama bu setide kendi setime dahil edeceğim sizin setlerinizi kullanmadım bizim toplum olarak roman ağırlıklı eğlenceler istiyor bende setimde romana ağırlık verdim eazından 3 user tuşu komole roman banklarda çiftetelliler vahdeler bütün yörelerde kullanıla bilecek ritimleri mevcut pa80 tam kapasite çalışıyor dolu dolu oldu normal bi pa80 30 saniyede açılıyorsa benim komple setlerimin yükşü olduğu pa80 1 dk gibi bi sürede açılıyor ve şuana kadarda hiç bir problem yaşamadıkEvet bende kullanıyorum 2 tane setim var denedinmi bilmiyorum ritim sıkıntısı yok.. Zaten pa80 nin öyle bir problemi yok.. Tabi dersen güncel örneğin pop sarkılardan yeni ritimler olsun ama onuda açıklayayım yeni ritim olsa introsu yeni olacak yoksa 2/4 pop yine 2/4 pop tur eski yeni farketmez, ne olur sadece türleri olabilir latin perküsyon kullanılabilir ayarlar yapılabilir gibi gibi... mesela vahde de roman da eski yeni farketmiyor kitleri kaliteli oldumu bide olay bitmiştir... Şimdi sana lazım roman içerikli bir kart bunu anladım ben... Benimde yöresel kart yapma gibi düşüncelerim var .. Ha kartlarım her yöreye hitap ediyor şimdiye kadarırının en iyisini yapmaya çalıştım zaten ama sadece mesela roman ağırlık bir kart olabilir.. Sen bana ritim yazabilecek bir üstad bul ben kartı yaparım oda yeni roman ritimleri yazar ortak bir kart çıkarırız... Seninde derdine derman olur...