Korg pa800 bilgilendirme

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
Arkadaşlar 1 hafta içinde org açıldıgı anda butun swıchler kilitli halde gelıyordu bugun aldıgım yre goturdm dırek heryseınle sapa sağlam çalıstı cok sasırdım. Eve geldım açtım yıne aynı sorun.ama farkına vardm voltajlar düşük kendı odamdakı 6 lı prizden 5 tanesını cektıgım anda org duzlıyor.yanı pc-kasa-modem-2+1 falan hepsının fişini cektıgım anda hersey duzelıor bılgınz olsun

Cevap: Korg pa800 bilgilendirme

pirizli kabloları kaliteli alacan ustad bu önemli bende 6 lı var ama toprak hatlı kac alet takarsan tak fark etmez önemli olan tasiyici kablo

Cevap: Korg pa800 bilgilendirme

Arkadaşlar 1 hafta içinde org açıldıgı anda butun swıchler kilitli halde gelıyordu bugun aldıgım yre goturdm dırek heryseınle sapa sağlam çalıstı cok sasırdım. Eve geldım açtım yıne aynı sorun.ama farkına vardm voltajlar düşük kendı odamdakı 6 lı prizden 5 tanesını cektıgım anda org duzlıyor.yanı pc-kasa-modem-2+1 falan hepsının fişini cektıgım anda hersey duzelıor bılgınz olsun

burdan da çıkaracağımız sonuç... "çarşıdan aldım bir tane eve geldim aaaaaaa bi baktım pa 800" :D bu pa 800 ler acayip aletler çok narin ortama göre prize göre hareket eder kafası bi bozuldumu kendini kilitler bi naz eder afra tafra eder :D böyledir pa 800 huyu

Bu alana bir cevap yazın...