• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pa800 farkı

Cevap: Korg pa800 farkı

burhan ustadım bu org ta tat baska oluyor ben piyanist degilim ama ne dersek diyelim ses var ritim var saund var elbette herkezin gonlunde bir org yatar ama og kendini dinletiyor ne deyim
dedimya sana gore oyledir ama herkes baska marka secer sever ama banada kalirsan sade sokak dugununde iseyarar gerisi hikaye rolandin bk 5 lerde guzel mesal a2000 yamahalarda cok harika tyros dersen bise sorma derim ama dedin gibi herguzelin gonlunde ayri aslan yatar mesala ali olsun emir olsun korgu kullanmis arkadaslar alimesal t3 de pa800 de pa3 de kullandi ali gibi cok arkadas aslinda onlarin gorusleri cok onemli bence daha mesal murhen ilker kac kisi sayim sana korg pa 800 den tyrosa gecmis arkadas onlarla bi gorus derim ama bu senin kendi zevkindir ona bisey demem ama su son donem cikan roland bk5 a2000 yamaha da bos aletler degil tyros 4 3 bunlari zaten bu yarisa katmanin anlami yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bumu muhteşem 800 bu ritm bk-5 tede var yahu hemde buna beş basar ha arkadaşın yorumu güzel o ayrı

bumu guzel dedigin zaman ustad daha guzelini yapcan bizde dinleyecegiz gercekten senin yaptıgın guzelmiş diyebilecegiz :)

demo için teşekkürler ama seni tanıyamadım emre pa800 için yapılan eleştirilere en güzel cevap daha güzeline yaparak olmalıdır......solistide tanıyorum çalanıda tanıyorum setin kime ait oldugunu seslerin editleyenide tanıyorum........ emre arkadaşım demo olarak koymuştur osman abinin en çok söylediği parçadır bu ve kendisi müzik aşıgıdır.. ama mesleği değildir .kendisinin özel müzisyeni vardı...(maaşlı +++ssk+++yemek ) :) isim versem herkez tanır ....... birde tek bir ritimle org silip attınız yawww..........yarışmaya girelim o zaman kim varsa demo koysun :)

demo için teşekkürler ama seni tanıyamadım emre pa800 için yapılan eleştirilere en güzel cevap daha güzeline yaparak olmalıdır......solistide tanıyorum çalanıda tanıyorum setin kime ait oldugunu seslerin editleyenide tanıyorum........ emre arkadaşım demo olarak koymuştur osman abinin en çok söylediği parçadır bu ve kendisi müzik aşıgıdır.. ama mesleği değildir .kendisinin özel müzisyeni vardı...(maaşlı +++ssk+++yemek ) :) isim versem herkez tanır ....... birde tek bir ritimle org silip attınız yawww..........yarışmaya girelim o zaman kim varsa demo koysun :)

BEN ormanın ayni köylusu ve bende zamanında cay bahcesinde kendimize göre program yapmıstık gecen gece yine cagırdı gel takılalım biraz diye ama pa800 beni astıgı icin yamahayı alıp gittim :) acemi oldugum icin pa800 bana cok fazla :) biraz takıldık sonra cd yaptım dedi bende dinledim hosuma gitti paylastım benim ismim mustafa gülec