Arkadaşlar biliyorum 2-3tür açıyorum bu konuyu ama sizlerin tavsiyesi çok önemli benim için. Orgu çoğunlukla saza ritim ihtiyacı için alıcam. Limitimi biraz yükselttim, 1500-1600 civarı. Başlıktaki 3 org arasından birini alacağım.
Korg pa 80
Yamaha a1000 veya or700 (iki yamahanın arasında çok fark var mı bilmiyorum)
2/4 sağlam olsun yeter ve çiftetelli. Klavye ses o kadar önemli değil. Orgcu arkadaşım pa80 den yana. Ama o klavye ve seside düşünüyordur. Birde Faceden satışlara bakıyorum pa80 ciler satarken or700 ile takas olur diyorlar, or700 daha mı iyi? Aklım hep a1000e (çipli) gidiyor, fiyatıda bütçemi sarsmayacak, görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler,
(elinde bu orglardan olan ve satacak arkadaşlarda yazarlarsa irtibata geçerim, şehir eskişehir)
ARKADAŞLAR PA 80 ALDIM, ilginiz ve alakanız için sonsuz teşekkür...
Korg pa 80
Yamaha a1000 veya or700 (iki yamahanın arasında çok fark var mı bilmiyorum)
2/4 sağlam olsun yeter ve çiftetelli. Klavye ses o kadar önemli değil. Orgcu arkadaşım pa80 den yana. Ama o klavye ve seside düşünüyordur. Birde Faceden satışlara bakıyorum pa80 ciler satarken or700 ile takas olur diyorlar, or700 daha mı iyi? Aklım hep a1000e (çipli) gidiyor, fiyatıda bütçemi sarsmayacak, görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler,
(elinde bu orglardan olan ve satacak arkadaşlarda yazarlarsa irtibata geçerim, şehir eskişehir)
ARKADAŞLAR PA 80 ALDIM, ilginiz ve alakanız için sonsuz teşekkür...
Moderatör tarafında düzenlendi: