• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kulaklık amfisi

• Konbuyu başlatan ylmz82
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görülen : 171
Enst.
Kkavye
Medeli dante j ye fiio kukaklık amfisi bağlamak istiyorum.Ancak ne yaptıysam,ne kadar kablo denediysem kulaklık amfisine org dan çıkış alamıyorum.Deneyimi olan varsı yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.

Kullaklık girişi olması lazım yokmu? oraya takk?

Medeli dante j ye fiio kukaklık amfisi bağlamak istiyorum.Ancak ne yaptıysam,ne kadar kablo denediysem kulaklık amfisine org dan çıkış alamıyorum.Deneyimi olan varsı yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
Resimle gösterirmisiniz.. saygılar..

Merhaba! Medeli Dante J ve Fiio kulaklık amfisi arasında bağlantı sorunları yaşamak oldukça can sıkıcı olabilir. İşte birkaç öneri:

1. Kabloları Kontrol Edin: Kablo bağlantılarını ve amfis bağlantılarını kontrol edin. Kabloların tamamen bağlı olduğundan ve zarar görmediğinden emin olun.
  2. Giriş Çıkışlarını Kontrol Edin: Medeli Dante J'nin çıkış noktalarını ve Fiio kulaklık amfisinin giriş noktalarını kontrol edin. Doğru çıkış ve giriş noktalarını kullanıyorsanız, bu sorunu çözebilir.
  3. Güncellemeleri Kontrol Edin: Medeli Dante J'nin ve Fiio kulaklık amfisinin güncellemelerini kontrol edin. Güncellemeler, bazen bu tür sorunları çözebilir.
  4. Başka Bir Kablo Deneyin: Kullanılan kablo farklı bir türde olabilir. Örneğin, Dante TR-J için özel olarak tasarlanmış kablolar kullanılabilir.
Saygılar.

Klavyenin kulaklık girişi var.Ancak kulaklık amfisi+dac cihazı var elimde ve bunu değerlendirmek istiyorum hem kulaklık hemde referans hoparlörde.Ancak denemediğim kablo kombinasyonu kalmadı ne yaptıysam ses alamadım.Klavye çıkışları başka cihazda çalışıyor.Fiio da aynı şekilde telefon a yada laptop a bağladığımda çalışıyor ama klavye-fiio olmuyor.

Klavyenin kulaklık girişi var.Ancak kulaklık amfisi+dac cihazı var elimde ve bunu değerlendirmek istiyorum hem kulaklık hemde referans hoparlörde.Ancak denemediğim kablo kombinasyonu kalmadı ne yaptıysam ses alamadım.Klavye çıkışları başka cihazda çalışıyor.Fiio da aynı şekilde telefon a yada laptop a bağladığımda çalışıyor ama klavye-fiio olmuyor.
Kulaklık amfisini ses kartına ya da doğrudan klavyenizin line out çıkışına bağlayabilirsiniz. Ancak bazen kablo uyumsuzlukları veya cihazların uyumu sorun çıkarabiliyor.