Resimle gösterirmisiniz.. saygılar..Medeli dante j ye fiio kukaklık amfisi bağlamak istiyorum.Ancak ne yaptıysam,ne kadar kablo denediysem kulaklık amfisine org dan çıkış alamıyorum.Deneyimi olan varsı yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
Merhaba! Medeli Dante J ve Fiio kulaklık amfisi arasında bağlantı sorunları yaşamak oldukça can sıkıcı olabilir. İşte birkaç öneri:Medeli dante j ye fiio kukaklık amfisi bağlamak istiyorum.Ancak ne yaptıysam,ne kadar kablo denediysem kulaklık amfisine org dan çıkış alamıyorum.Deneyimi olan varsı yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
Kulaklık amfisini ses kartına ya da doğrudan klavyenizin line out çıkışına bağlayabilirsiniz. Ancak bazen kablo uyumsuzlukları veya cihazların uyumu sorun çıkarabiliyor.Klavyenin kulaklık girişi var.Ancak kulaklık amfisi+dac cihazı var elimde ve bunu değerlendirmek istiyorum hem kulaklık hemde referans hoparlörde.Ancak denemediğim kablo kombinasyonu kalmadı ne yaptıysam ses alamadım.Klavye çıkışları başka cihazda çalışıyor.Fiio da aynı şekilde telefon a yada laptop a bağladığımda çalışıyor ama klavye-fiio olmuyor.