• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

lanet olsun yine terör

karayağız

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
memleketim gaziantepte bomba yuklu araci patlatmislar. 8 ölü 60-70 yarali var. bu mubarek gunde bu yapilirmi allah belalarini versin hepsinin insallah. her gun teror hergun teror nereye varacak bunun sonu

Cevap: lanet olsun yine terör

Gaziantep'te patlama

Gaziantep Karşıyaka polis merkezinde patlama oldu.

Gaziantep' te Karşıyaka polis merkezinde patlama meydana geldi. Patlamada yaralananlar olduğu bildiriliyor.

Patlamanın neden meydana geldiği bilinmiyordu fakat Gaziantep Valisinden gelen açıklamaya göre patlamanın nedeni bomba yüklü araç....
Olay saat 19.45 sıralarında Şehitkamil İlçesi’nde meydana geldi. Teröristler, Karşıyaka Polis Merkezi yakınına getirip otobüs durağında park ettikleri otomobildeki patlayıcıları uzaktan kumandayla infilak ettirdi.
Patlamayla birlikte durakta bulunan iki otobüs alev aldı, çevredeki araçlar hasar gördü, ev ve işyerlerinin camları kırıldı. Aralarında polislerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.
Vatandaşlar ambulanslarla hastanelere sevkediliyor, güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.
Yapılan açıklamalar 8 can kaybı olduğu ve en az 50 yaralı olduğu şeklinde. Umarız patlamanın şiddetiyle yanan ve iskeleti kalan 2 otobüs ve aracın içinde kimsenin olmamasıdır!

POLİS BOMBACIYI ARIYOR

Patlamanın meydana geldiği bölgedeki MOBESE kayıtlarını inceleyen Gaziantep polisi, patlamadan hemen önce bölgeden koşarak uzaklaştığı belirlenen kişiyi arıyor.
İkinci bir patlama tehlikesine karşı da önlem alan polis, yakınlarından haber alamadığı için bölgeye gelen vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.
Bu arada bazı vatandaşların "Kahrolsun PKK" şeklinde slogan attığı görüldü.
İZİNLİ DOKTORLAR ÇAĞRILDI
Öte yandan yaralı sayısının fazla olması nedeniyle bayram izninde olan doktorların da göreve çağırıldığı öğrenildi.

'60 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ'

NTV canlı yayınına telefonla katılan Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey, bölgenin Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olduğunu söyledi.

Güzelbey, "Gaziantep'te böyle bir patlama meydana geldiği için çok üzgünüz. Cadde patlamanın meydana geldiği saatlerde görece az kalabalıktı. Eğer bu saldırı arife günü meydana gelseydi 60 kişi ölebilirdi" diye konuştu.
34 PLAKALI ARAÇ
Bombalı saldırıda 34 plakalı bir otomobilin kullanıldığı bildirilirken Gaziantep Valisi ikinci bir patlama olduğu bilgisinin doğrulanamadığı belirtti.

BDP İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASI ATEŞE VERİLDİ
Gaziantep'te gerçekleşen bombalı saldırının arından bölgede toplanan öfkeli kalabalık BDP Şehitkamil İlçe Başkanlığı binasını ateşe verdi.
patlama.jpg

Akşam.comtr. den Alıntıdır

yazmayım diyorum ama icim yanıyor yazmadan gecemiyorum nedir bu rezalet bu nasıl hak arama neyi savunuyor bu serefsizler ergenokon kimmis bunu herkez anlasın ergenokon bu pisliklerin kellelerini gizlice yok edenlerdi bu it soylarının önunu temizlendi bunlarda bu tur pislikleri yapmaya devam edecekler neden nicin aklımın sardıgınca söyleyim cunku adamı yakalasan beslemekten baska caren yok adamlar polisimizi askerimizi rahatlıkla sehit edebiliyorlar onlara vurmak serbest ama bizim polise biber gazi sıkmak serbest aradaki varkı bulun sizler özbekistanda bir olay oldu bilenler bilir teror orgutu sözde hakki rehin almıs basındaki basbakan askere talimat veriyor gidin ne kadar insan varsa yok edin ben kim terorist kim halk nerden bileyim diyor ve o katliamda 2500 insan ölüyor ama dunya kamuoyuna 150 dediler bizde BDP vekiller terör örgut elamanlari ile bulusuyor ama devlet sadece kameraya cekiyor onlari yok etmek icin bundan buyuk firsat olamaz bunlari bizlerden baskası temizleyemez cunku basımızdaki ne kadar onlara karsı gibi görunsede yalan danisikli dögus yapıyorlar olan halkimiza askerimize polisimize oluyor basımızdakilere birsey olmuyor ölenlere allahtan rahmet kalanlara bas sagligi yaralilara acil sifalar versin

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence pkk baktı gördü askerle çatıştığı zaman ciddi kayıplar veriyor bu sefere sivillere saldırıyor çünkü sivillere saldırdığı zaman hiçbir kayıp vermez ölse ölse saldırıyı yapan adam ölür lanet olsun heran tehlike içinde yaşıyoruz artık ne zaman ne olacağı belli değil bu ülkenin sonu neolacak,askere gitmedik daha Allah sonumuzu hayır etsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

allahım su mubarek bayram yuzu suyu hürmetıne su kansızların ve destekcılerının kökunu kurutsun ınsallah.sehıtlerımıze rahmet yakınlarına sabır ve yaralı vatandaslarımıza gecmış olsun dılıyorum...

yaşanan olaylardan dolayı şehitlerimize ALLAHtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim,
gaziantepte verilen tepkiden dolayı gaziantep halkına helal olsun diyorum,bu devletin ekmeğini yiyipte kalleşlik edenlerin ALLAH belasını versin

allahım su mubarek bayram yuzu suyu hürmetıne su kansızların ve destekcılerının kökunu kurutsun ınsallah.sehıtlerımıze rahmet yakınlarına sabır ve yaralı vatandaslarımıza gecmış olsun dılıyorum...

amin abi inşallah kökleri kurur allahım sen herseyin hayırlısını bilirsin.

kime kızacağımızı bilemez duruma geldik arkadaşlar.. herşeyi iktidara bağlamakta yanlış. şuan iktidarın değişmesi ülkemizi daha büyük kaoslara sürükleyecektir eminim. ama yumruğunu masaya daha sert vuracak bir iktidarıda özlemiyor değilim hani. keşkelerle, isyanlarla, lanetlerlede biyere varılmıyor malesef. oturduğumuz yerden lanetler okuyoruz hepsi bu. dağdaki kansızlar gencecik filizlerimizi kırıyor, ailelerin yüreğine ateşler salıyorlar. nasıl bir psikoloji içindeler, nasıl bir ideolojiyi savunuyorlar anlamış değilim. ayrıca bu yaptıkları eylemleri ''çok değerli'' dünya ülkeleri ne olarak algılıyor merak ediyorum. bu hak arayışı falan değil neyin hakkını arıyorlar. burası türkiye ondan öncede osmanlı hükümdarlığıydı.!! yontma taş devrinde kürdistansa bilemem. kaldıki bu kansızlar hala yontma taş devrinde yaşıyorlar orası muhakkak.. bize barbar diyebilen sayın dünya ülkeleri asıl barbarlığın önünde neden bu yargıya varamıyorlar anlamıyrum. herkezin bir kuyruk sancısı var anladığım kadarıyla. bunedenle ne engel olmaya nede bu akan kanı durdurmaya kimsenin niyeti yok ve askerimizide birşekilde bloke etmenin yolarını buluyorlar..

şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum siyaset yasak olduğu için susuyorum.ama vatan sağolsun demiycem

kime kızacağımızı bilemez duruma geldik arkadaşlar.. herşeyi iktidara bağlamakta yanlış. şuan iktidarın değişmesi ülkemizi daha büyük kaoslara sürükleyecektir eminim. ama yumruğunu masaya daha sert vuracak bir iktidarıda özlemiyor değilim hani. keşkelerle, isyanlarla, lanetlerlede biyere varılmıyor malesef. oturduğumuz yerden lanetler okuyoruz hepsi bu. dağdaki kansızlar gencecik filizlerimizi kırıyor, ailelerin yüreğine ateşler salıyorlar. nasıl bir psikoloji içindeler, nasıl bir ideolojiyi savunuyorlar anlamış değilim. ayrıca bu yaptıkları eylemleri ''çok değerli'' dünya ülkeleri ne olarak algılıyor merak ediyorum. bu hak arayışı falan değil neyin hakkını arıyorlar. burası türkiye ondan öncede osmanlı hükümdarlığıydı.!! yontma taş devrinde kürdistansa bilemem. kaldıki bu kansızlar hala yontma taş devrinde yaşıyorlar orası muhakkak.. bize barbar diyebilen sayın dünya ülkeleri asıl barbarlığın önünde neden bu yargıya varamıyorlar anlamıyrum. herkezin bir kuyruk sancısı var anladığım kadarıyla. bunedenle ne engel olmaya nede bu akan kanı durdurmaya kimsenin niyeti yok ve askerimizide birşekilde bloke etmenin yolarını buluyorlar..

Çok doğru.Birilerinin "Döktükleri kanda boğulacaklar!" demesi yetmiyor.