• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

lanet olsun yine terör

Cevap: lanet olsun yine terör

Zulüm ile abad olanın, ahiri berbat olur.

Bu topraklarda bir tek Anadolu insanı kalsa bile, terör kesinlikle amacına ulaşamaz.

1000 yıldan beri İslamın muhafazakarlığını yapmış bu şanlı millet, Allah'ın izniyle yıkılmaz.

Evliya ve şehit yatağı olan bu cennet yere, hiçbir zorbanın gücü yetmez.

Allah'tan şehitlerimizin ailelerine sabrı cemil ihsan etmesini niyaz ederim.

Mehmedim Allah yardımcın olsun.

Yaklaşık üç yıldır bu tür yazıları yazıyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıl önce yine bu tür bir olay üzerine uzunca bir yazı yazmıştım ve bu tür olayların daha da fazla olacağını çok daha fazla şehit vereceğimizi belirtmiştim. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Bunlar yine iyi günlerimiz. Çok daha kötülerine şahit olacağız... Tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerim. Umarım bir daha olmaz diyeceğim ama maalesef olacak. Biz halk olarak bazı şeyleri görmediğimiz sürece bu hep böyle devam eder...

Hassas bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde; sitedeki mevcut üyelerin paylaşımlarındaki duyarlılıklarından ve duruşlarından ötürü inanın çok duygulanıyorum.
Acının ve gözyaşının deryasında yaşayanların alınlarından öpüyorum bu tutum ve yüksek ahlaklı kişiliklerde olmalarından dolayı.
Hepinize teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle,

Terörü Lanetliyorum.