• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

lütfen okuyun

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Bu konuyu daha öncede acmıştım bayağı ilgi görmüştü

ARKADAŞLAR TANISMAK KAYNASMAK AMACIYLA SORUYORUM

ASIL MESLEGINIZ NEDIR

Eminim çok farklı meslek grupları çıkacaktır

Ben özel bi şirkette güvenlik gorevlisiyim marinada yat limanında çalışıyorum aktif olarak müzisyen lik yapmıyorum 10 yıldır profosyonel müzisyenler arasindayim aynı zamanda müzik Aletleri alım satım yapıyorum

Cevap: lütfen okuyun

endustrıyel otomasyon teknıkerıyım
org sevdam 1992 de Roland E 70 le başladı :D Almak 2003 te nasıb oldu
sonra i 30 pa 80 derken ıkı senedır faal olarak sokak dugunlerıne çorbaya tuz misalı hafta sonları zaman ayırıyoruz

Nick im den de anlaşıldığı gibi makine tasarımcısıyım.Özel sektörde fabrikada makine otomotiv veya mekanik olan parçaların tasarımlarını yapıyorum üretim projelerini detaylandırma ve makineler için üretim kodlarını çıkarıyorum. Ar-Ge ve mühendislik hizmeti veriyorum. Aktif olarak düğün salonunda müzisyenlik yapıyorum ara sıra şenliklerde veya yerel konserlerde ekipde klavyeci olarak ta müzik yapıyorum ayrıca çevre müzisyenlere sound set ve ritim ve altyapı çalışmaları yapıyorum.

Türkiye'de restoran zincirleri bulunan bir gıda firmasında bölge müdürlüğü yapıyorum. Çok yoğun çalıştığımı söyleyebilirim. 6 yaşlarında melodikayla başlayan ve birkaç sene içerisinde klavyeye dönüşen bir tutku müzik benim için. 2000 li yılların ortalarında elektronik müzik prodüksiyonu yaptığım dönemde klavyeye uzun bir süre ara verdim. Bu prodüksiyon yılları teknik anlamda bana çok şey katarken, müzikal anlamda kafamdaki türk müziklerinin nakarat dışındaki kısımlarını sildi ve daha kötüsü kültürünü aldı götürdü. Şimdi hala o açığı kapatmaya çalışıyorum.

inşaat komple dekorasyon tuğlada bulunan kaba inşaatı anahtar teslimi yapıyorum ayrıca hiç kurs görmeden kendi zekamla elektronik tamircisiyim eskiden power mixerlerin düğün ortasında çıkış katı yakma derdi vardı kendi bilgimle çıkış katının yedeğini yapmıştım bir nevi power amfi gibi önceleri çıkış entegrelerini çantamda taşırdım ne olur ne olmaz diye hatta 15 dakikada entegreleri değiştirirdim şimdi ise yeni çalışmam hiçbir güç kaynağı kullanmadan 220 volt elektrik üreten bir cihaz üstünde çalısıyorum yaptım fakat 600 watt a kadar destekliyor yakın zamanda 1000-1500 watt olanını tamamlıcam müziği braktım sadece hobi amaçlı evde piknikte orgumu alırım deniz kenarında takılırım

Hocam piknik demişken elektiriği nasıl sağlıyorsunuz? Otomobilden orga elektrik vermek mümkünmü?

Hocam piknik demişken elektiriği nasıl sağlıyorsunuz? Otomobilden orga elektrik vermek mümkünmü?

kendi 220 elektriğimi yanımda taşıyorum komik ama gerçek istersen ormana yaylaya çık hatta akşam oldu karanlıkta kalma derdimde yok bir tanede ampul akşam denizin kenarında insanlar bayaa bir ilgiyle bakıp masamıza gelirler eğleniriz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tabiki seyyar invertörler var. Takarsınız çakmak girişine veya direk akü kutup başlarına size 220 V elektrik üretir.

emekli askerim faal olarak müzisyenlige devam ediyorum .tesekkürler hocam güzel bir düşünce tanıştığıma memnun oldum.tüm arakadaşları katılmaya davet ediyorum.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri