• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Lütfen olumlu-olumsuz yorum yapalım.. Ne kadar yeterliyim sizce?

Cevap: Lütfen olumlu-olumsuz yorum yapalım.. Ne kadar yeterliyim sizce?

Kayıtta ki ses hariç çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık.

Kayıt stereo ama pcden ayarların bozuk pcde mic ayarlarında kayıt ayarında L-R vardır bunu tam ortala seninki sol kolona daha çok ses veriyor bide ses boğuk bas ve tiz ayarını yaparsan daha net kayıt yaparsın.

öncelikle yeterlilik göreceli bir kavram.. neye göre yeterlilik? bence bunlara takma kafanı senin varlığın yeterli bence :).. kayıt problemin kullandiğin kablodan kaynaklanıyor kardeşim.. sana bir ucu küçük bir ucu büyük jaklı bir kablo gerekiyor ve iki ucunada mono jak taktırmalısın.. sorunun bu.. ses düzeyinide bir iki deneme yaptıktan sonra düzenlersin ama önce kablonu yapmalısın 5tl masrafın olur... klavyede kromatiğin güzel. ve gelişirde zamanla. kulağında var.. gerisi düzelir azimin elinden hiçbirşey kurtulamaz.. kolaylıklar dilerim...

hepiniz iyi'ki varsınız değerli üstadlarım :) Korga bi geçiş yapabilirsem inş. gelişebileceğim.. a300tr ile daha fazla yol almak sanırım çok zor... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

once cesaretinden dolayi seni kutlarim,yaptiklarini paylasmaya calisman bile buyuk bir adimdir,2 tane cok zor sarki secmissin ve bu sarkilardaki hatalarda normaldir,basarilarinin devamini dilerim

once cesaretinden dolayi seni kutlarim,yaptiklarini paylasmaya calisman bile buyuk bir adimdir,2 tane cok zor sarki secmissin ve bu sarkilardaki hatalarda normaldir,basarilarinin devamini dilerim

çok teşekkürler üstad.. inş. daha güzel şeylerle tekrar buralara geleceğim

ritimi çok beğendim.solo olarak bol bol çalışarak sağ el parmaklarına çabukluk kazandır.biraz tutuklar gibi geldi bana ilk parçayı dinledim sadece.bu da zamanla aşılacak.kolay gele..saygılar...

gökhan daha iyi olur elbet ama buda fena değil...geliştirmen için şarkıyı bilgisayardan aç transposeyi aynı konuma getir ve şarkıyı orjinali gibi takip etmeye çalış bu sana daha çok yardımcı olur.başarılar kolay gelsin...