Lütfen yardım??

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Cevap: Lütfen yardım??

Elbet te ki Power ve Mikser ayrı ayrı olursa daha güçlü ve temiz sesler elde etmek mümkündür. Yamaha fena değil ancak benim gönlüm eğer alma imkanınız var ise DYNACORD markasından şaşmamanızdır. Bu markanın da artık ÇİN üretimi ürünleri piyasa da çok yaygındır dilerim onlara çarpılmazsınız. Arkalarına Madeın GERMANY bile yazmışlar ama gene sahte. Peki neresinden anlayacağız gerçeğini? ya ana distribitör firmadan faturalı ve garantili sini alacağız yada en azından ürünün arka kısmında ki Fan ların üzerlerini okuyacağız Madeın ne? yazıyor. DYNACORD ürününün Sivicmod lusu da piyasada oldukça yaygın ve çok hafiftir. Taşıma zorluğu yoktur. Amaaaaaaaaaaaaaa birara bunların kolilerinin üzerlerinde bile Madeın CIHINA ve GERMANY yazılarını yanyana gördüm. Benim gibi birçok insanın tepkisi üzerine şimdi CIHINA yazısını yok etmişler. Dikkatli olmak gerek. Bir aralar bende satma amaçlı 2 tane aldım birini ilan ile sattım aradan 6 - 7 ay geçti tam ikincisini satmak üzere iken ilkinden ÇİN üretimi olduğu telefonu gelince çok üzülmüş ve hemen 2. satış ilanımı yok etmiştim. Ürün hala bende mecburen yazlığıma götürüp kullanmaya başladım. Artık bile bile bu ürünü orjinal Alman diye satamazdım ve satmam da ama dediğim gibi arkasında GERMANY yazısı beni bile nakaut etti dikkatli olmak gerek Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar Jembeycem,

Size onerim egerki iki tane boks kullaniyorsaniz, sadece anfili mixer yeterlidir, ama egerki iki top boks, ve iki bas boks kullaniyorsaniz, mixer, araya crossover, ve iki tane ayri anfi kullanmanizi tavsiye ederim, tizlere ve baslara ayri ayri cok hos bir sekilde ayar verirsiniz, karar tabiki sizin, ben bu sekilde kullaniyorum. Sorunuz oldugunda yardimci olurum, Saygilar Grup DELiKANLI

öncelikle çok teşekkür ederim ama o kadar durumum yok benim gönül tabiki ister benim sistemim bu 2 aktif 2 pasif var

dscf6489.jpg

varmı başka

Eagletech powermixer benim favorim...