- Enst.
- Ketron xd9 plus4
Cevap: MAVİ MAVİ-emo a2000 sampleleri
Siz imla kulavuzundan söz ediyorsunuz fakat sizin mesajınızı okudum kendiniz imla hatası yapıyorsunuz. Bu da çok komik bir durum. Sizin hatalarınızı söyliyorum:
1-Noktalı virgülden sonra küçük harfle başlanır. Siz noktalı virgülden sonra "sample" kelimesini büyük harfle yazmışsınız. Küçük harfle yazmanız gerekiyordu.
2-"Telaffuz" kelimesinden söz ediyorsunuz kendiniz daha "telaffuz" kelimesini doğru yazılışını bilmiyorsunuz. "Telaffuz" kelimesi "telafuz" olarak yazılmaz dikkatinizi çekmek isterim.
3-"omuş", "gersini" kelimelerini de yanlış yazmışsın.
Başlıkda yazım hatası var. Türkçe yi daha dikkatli kullanalım lütfen. "SAMPLE" kelimesinin türkçe karşılığı "Bir şeyin benzeri, tıpkısı, misali" anlamına gelir. Klavyelerde kullandığımız Sample seslerde birkaç saniyelik örnek seslerdir.
Yanlışlık şurada; Sample yazıldığı gibi okunmaz. Türkçe telafuzu "sempıl" dır. Bu yüzden başlık "MAVİ MAVİ-emo a2000 sampleleri" değil "MAVİ MAVİ-emo a2000 sample ları" olacak. Unutmayalım bilmemek değil öğrenmemek ayıptır, klavye çalıpta sample ın telafuzu bilmemek bana göre daha da ayıptır. Az önce okuduğum başka bir topic de arkadaşın biri "Düğün" yerine "düyün" yazmış. Yıl omuş 2012 eleman yaptığı işin telafuzunu bilmiyor. Gersini artık siz düşünün(!)
Siz imla kulavuzundan söz ediyorsunuz fakat sizin mesajınızı okudum kendiniz imla hatası yapıyorsunuz. Bu da çok komik bir durum. Sizin hatalarınızı söyliyorum:
1-Noktalı virgülden sonra küçük harfle başlanır. Siz noktalı virgülden sonra "sample" kelimesini büyük harfle yazmışsınız. Küçük harfle yazmanız gerekiyordu.
2-"Telaffuz" kelimesinden söz ediyorsunuz kendiniz daha "telaffuz" kelimesini doğru yazılışını bilmiyorsunuz. "Telaffuz" kelimesi "telafuz" olarak yazılmaz dikkatinizi çekmek isterim.
3-"omuş", "gersini" kelimelerini de yanlış yazmışsın.
Moderatör tarafında düzenlendi: