Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ellerineze saglık bu org sesiyle bir tane (bu izzet yıldız hanın parcası müslümde söylüyor gerciği ben org yapımını daha iyiyi buluyorum (yaprak gibi düştüm yerden alsana) (birde emrahın dön sevgilim dön var ayrılıgına dayanmaz kalbim ) aparmısınız beni yanlış anlamayın evde sara hastası bir kızım var ne zamandan beri siterelere haykırıyorum yaparmısınız diyorum kimsede ses yıok tabi sadece kefi müzikte buldum bir tanane onuda izzet yıldız handan sözleri biraz silinmiş içinde hala izzet yıldız han sesleri geliyordu bende sildim bu org sesiyle yapabilirmisiniz sizve mumkunmu sadece kızımın hatrı için ne olursunuz ben bu sarkıyı sitelere yazmaktan bıktım ama yapan yok egerki alllah rızası için yaparsanız allah razı olsun yapmasanızda allah razı olsun sizlerden özür dilerim kötü bir kelime kullandımsa (yukardaki bir müzik var baglandım bir kere o tonda olsa sevinirim sesleri çok hoşuma giiti