- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
CİHAZI ALMAKTAN VAZGEÇTİM.. 4 SENE BEKLEMİŞİZ 3 AY DAHA BEKLERİZ PA3X İN SORUNLARI DÜZELTİLİRSE VE FİYATI BİRAZCIK DAHA UYGUN HALE GELİRSE TEMMUZ 5-6 SI GİBİ ALETİ ALMIŞ OLURUM... Bizim parmaklar biraz büyük kaçacak gibi microya..
Temmuzu bekleyemeyeceğim değerli üstadlarım..5 temmuza kadar beklersem pa3x alabilme şansım olacak ama o zamana kadar kafayı yerim büyük ihtimalle..
Korg micro arrange siparişi vereceğim internetten.. Cihazı test etmiş olan değerli üstadların okey'ini bekliyorum... Cihazı test eden değerli üstadlar, Sizce düğün vs. götürecek kapasitedemi bu alet? şu anki gücüm anca bu alete yetiyor..
Alet hakkında ( test etmiş ) üstadların düşüncelerini bekliyorum...
Aletin siparşini bu gece vereceğim değerli üstadlarım...
Temmuzu bekleyemeyeceğim değerli üstadlarım..5 temmuza kadar beklersem pa3x alabilme şansım olacak ama o zamana kadar kafayı yerim büyük ihtimalle..
Korg micro arrange siparişi vereceğim internetten.. Cihazı test etmiş olan değerli üstadların okey'ini bekliyorum... Cihazı test eden değerli üstadlar, Sizce düğün vs. götürecek kapasitedemi bu alet? şu anki gücüm anca bu alete yetiyor..
Alet hakkında ( test etmiş ) üstadların düşüncelerini bekliyorum...
Aletin siparşini bu gece vereceğim değerli üstadlarım...
Moderatör tarafında düzenlendi: