• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Mikrofonla Breath controller

• Konbuyu başlatan erbylmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görülen : 21K
Cevap: Mikrofonla Breath controller

Yarın adım adım nasıl yapıldığını anlatıcam

yarınlar bitmedi anlatmadınız ben zaten pedal kullanıyorum ama breeth kullanmak isteyen arkadaşlara bilgelik taslayıp susmak sizin karakterinizi ortaya çıkartıyor lütfen bilmediğiniz konulara biliyormuş gibi yaklaşmayınız ya bi bilgiyi paylaşınız yada hiç konuşmayınız :( bu kadar insan sizden cevap bekliyor yaptığınız ayıp

bu arada bu sadece sizi uğraştırmak için bir oyundur dostlar kullanma kılavuzunda bile yok bu boşuna uğraşmayın

:D:D:D:D:D:D çok komiksiniz madem biliyorsunda neden insanları bekletiyorsun anlatsana yarın yarın milleti kekleme

kardeşim videodaki şahıs ben deilim başka bir piyanist formunda gördüm paylaştım

Arkadaslar konuyu yeni gördüm, bende de bir Pa 800 oldugu icin bende bir bakayim dedim birazcik karistirdim birseyler buldum ama yinede pitcbend olmadan olmuyor kisaca denedigim seyi sizlerle paylasmak istiyorum ama lütfen yalnis anlamayin ben buldum demiyorum.....
1:Sound`a giriyoruz
2:bir ses seciyoruz (Örnegin Clarnet)
3:Menüye girip, (Effects)e basiyoruz ve bilindigi gibi(FX1´deki efekti (No Effect)e getiriyoruz.(FX2`deki efekti (125: Vocoder)`e getiriyoruz. hemen alt tarafta bir pencere var (Send To Master) penceredeki isareti kaldiriyoruz ve klavyeye dokunuyoruz ses cikmayacak.
4: buraya kadarini yapabildim bu sekilde iken mikrofonu bagliyoruz ve üfleyip yada konusunca klavyede sectigimiz ses duyuluyor.Böyle pitcbend yardimiyla üfleyerek yada siz ses cikartarak calabilirsiniz.

Arkadaslar yalniz sunu belirteyim kendi girtlagimla secmis oldugum sese modulation yapamadim.
Bir deneyin sizde birseyler yapabilirseniz bizimle paylasin..... saygilar

Bu şekilde konuları gündeme getirip insanlara umut verip sonrada kenarda durmak önceki sayfalarda da bir arkadaşın dediği gibi karakterinizi ortaya koyuyor beyler...ihtiyaç duymadım aldım bi tane breaht controller kullanıyorum... Ama burada bu kadar cevap bekleyen insan var sizden arkadaşımızında dediği gibi ya konuyu açıp bilmişlik taslamayın yada söylediğiniz sözün arkasında durun ve ıspatlayın ki en azından yalancı pozisyonuna düşmeyin ve onca insan yok yere dünyanın parasını vermesin küçücük bir kutuya...

Arkadaşlar hem oluyo diyosunuz hemde nasıl olduğunu ayrıntılı anlatmıyosunuz nasıl oluyo bu meret açık şekilde anlatsanıza yaaaaa

ne anlatacaklar Allahanı Seversen....