• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Mikrofonla Breath controller

• Konbuyu başlatan erbylmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görülen : 21K
Cevap: Mikrofonla Breath controller

ne oldu bu konu parami kazandi insanlikmi?

vay ilker abim benim para kazandı tabi DOĞUŞ

Hiç ihtiyaç duymuyorum breaht control e mi üflücez şarkı mı söylücez ztn tesisat kurup toplamaktan kınağı gelmiş bide onla uğraşcak hiiiçç mi hiç vaktim yok breaht control u bile bedava verseler bende hevesinin 2-3 günü geçmicene eminim :) :) :) tabi kendi adıma konuşuyorum...

tüm yorumları okudum konuyu açan kişi lafım sana ... bu kadar insnı heyecanlandırıyorsun umutlandırıyorsun sonra ortalarda yoksun sozunun erı olmak her babyıgıde nasıp olmaz yapamayacagın seyler ıcın soz verme

yapamayacağın şeylere söz verme kardeş ayıp bişey gerçekten

arkadaslar saten bread kontrol degil o sesın ozelligi vidoyu ıyı ızlerseniz farkedersınız boş şeyler bunlar adamlar ortaya bişey atıyorlar millet atlıyor araştırıyor mikrofon kısmına girerek bread kontrol olmaz

Merhaba Arkadaslar,
ben bir sene önce Yamahadan Orjinal "YAMAHA BC-3"i alcaktim ama malesef Fabrika üretmiyor derkene bende bir sene önce Vocoder effektini buldum ve kullaniyorum.
Bagzi arkadaslar olmuyo diyor, evet bende basta öyle dedim ama kullandiginiz mikrofona bagli.
Ben kendim Internet Cafelerde kullanilan Kulakliklari kullaniorum ve 1 senedir sorun yasamadim.
Bu konuyo daha bakan olursa yazsin buraya ona göre Detailari,Performansi size yolliya bilirim.
Saygilar...

ben 3x te kullanıyorum ama ayar mayar yok sadece fabrikasyon performansın 12 ci sırasında

vocoder 1
vocoder2
vocoder3
diye bir sayfa var ordan vocoder 1 i seçip mikrofona üflemeniz yetiyor...ama pa800 de oluyormu bilmiyorum...pa800 fabrikasyon seslere bir bakın bunu bulup deneyin... çokta heveslenmeyin breathcontrol tadını vermiyor :) saygılar

Youtube de arayin ben ayar videosu attim :)