• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

müzisyenliğin yaşı varmı dikkat

mergen71

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
92
Tepkime puanı
34
Puanları
18
Yaş
53
Enst.
Pa3XLe
slm arkadaşlar 48 yaşında piyanist şantörüm müziği seviyorum. Diyorum acaba yaşlandımmı biraz komplekse girdim müzisyenliğin yaş sınırı varmı kaç yaşına kadar müzisyenlik yapılır değerli müzisyen arkadaşlarım bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
 
Müziğin yaşı olmaz ki. Yeter ki o duyguyu yüreğinizde taşımaya devam edin. Elimiz ayağımız tuttukça, sesimiz çıktıkça devam. :)
 
sınır yok kendine güven güncel ol ben senden daha yaşlıyım yakın zamanda 2 önemli ameliyat geçirdim ama program yapmaya devam.zevklede yapıyorum ne zamana kadar orasının ALLAH bilir..Parmaklarına kuvvet :)
 
yorumlar için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar... yüreğinize sağlık... mutlu oldum.
 
Yabancı forumlarda 70lerinde çok aktif ve bilgili, güncel teknoloji ve cihazları takip eden hatta satın alıp kullanan çok müzisyen var. Neden kendinizi bitmiş tükenmiş hissedesiniz ki? Bence Ruh gençse sorun değil. Ben de 45 yaşındayım ama eşim bana bir aradayken hala yaşına göre davran demekten bıkmadı. Aynaya bakmasam kendimi lise-üniversite yıllarında sabit yaşlarda hissedip öyle yaşıyorum. İçimde hala o yaşların çoşkusu ve heyecenı var. Çevreniz sizi etkilemiş bence, andropoza giren erkeklerle fazla görüşmeyin bırakın ihtiyarlığın tadını çıkartsınlar!
Sevgiyle...
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst