• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ne alsam Kararsızım

Cevap: Ne alsam Kararsızım

Or700 V2 Plus alman daha mantıklı olur.

tüm cihazların birbirinden eksiği var eskiden sadece saunda bakardim zaman geçtikçe fikirlerim değişti artık sample ve iscilige bakıyorum yamaha da modeller birbiriyle hemen hemen Aynı yumuşak sound net ve parlak or700 modelleri sample almıyor pa500 ve pa300'de aynı tuse olarakta hiç hoşuma gitmiyor nacizane tavsiyem butcenizi biraz daha zorlayip sample alan bir cihaz almak

tüm cihazların birbirinden eksiği var eskiden sadece saunda bakardim zaman geçtikçe fikirlerim değişti artık sample ve iscilige bakıyorum yamaha da modeller birbiriyle hemen hemen Aynı yumuşak sound net ve parlak or700 modelleri sample almıyor pa500 ve pa300'de aynı tuse olarakta hiç hoşuma gitmiyor nacizane tavsiyem butcenizi biraz daha zorlayip sample alan bir cihaz almak

Nedir pa80 harici alınabilecek en ucuz sample cihaz?

PA600 tavsiye ederim...

pa 500 pa 600 pa 900 bunlardan uzak dur.or 700 güzel alet yada alabilirsen bir pa 800 al

Değerli arkadaşlar ben yıllar önce profesyonel olarak müzisyenlik yaptım bıraktım zaman XD9 yeni pıyasaya çık mıştı. daha sonra evde takılmaya or 700 v2 aldım 1 yıl kullandım cokta hoşuma gitti ancak maddi ihtiyaçtan sattım.

şimdi yeniden evde takılmaya org alacam ancak malum bütce sınırlı yeni cihazları tanımıyorum kullanmadım fikirleriniz benim için çok önemli

şimdi ;

or 700 v2 plus

Korg pa 300- 500

Roland Bk 5

öneriniz nedir benim için sound önemli ritimi çatlamayan sesleri okşarcasına veren bir cihaz arıyorum

yamaha sound unu ve kullanımına alışmışsınız or700 kullanmışsınız. benim tavsiyem yamaha a2000+ emo usb alın ve arkanıza bakmayın

Sadece desteği devam eden klavyeleri öneririm.

Hala üretilmekte olan ve ritim sesiyle desteği süren klavyeleri tercih etmeniz tavsiyemdir.