- Enst.
- ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Şahsen sizi bilmem ama ben bıktım bu sorulardan.Neden ? Genelde bu sorular sitemize yeni üyelik yapan biri tarafından (genelde) sorulur ve herkes başlar elindeki enstürmanı övmeye..Elindeki cihazın eksiklerini söylemeye pek dili varmaz insanların belkide eksikler söylenince ikinci el piyasası etkilenir diye mi acaba? Sonra yazılan cevaplar ile başlar sinirler gerilmeye ..herkes kendi cihazını övecek ya bu seferde karşı cihazı kötülemeler başlar..Girmeyelim derim bu tür konulara.Ayrıca bu soruyu soranlar o mu bu mu diyenler teknoloji önünüzde açın videoları izleyin açın teknik özelliklerini karşılaştırın ve size hitap edecek olan bir klavye varsa gidip yerinde görün ne bu hazırcılık bunuda anlayamadım.Diyelim ki herhangibir mal alacaksın diyelimki araba !!!siz görmeden milletin lafı ile mi alırsınız onu..Çoğu hangi tarz müzik icra ettiğini söylemez pop mu sanat mı arabesk mi halk müziği mi oryantel mi ??? bütçesi ile ilgili net olarak bir şey diyemez...Herhalde işin en kestirme yolu gir müzik sitelerine sor soruyu o mu bu mu? Saygılarımla müzik işinden ekmek yiyen herkese bol kazançlar dilerim...