OR 700 Klasör Dosyaları Yardım?

• Konbuyu başlatan semazen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

İyiki Doğdunuz :)

semazen

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha PSR OR 700 TR V2 Plus
Selam arkadaşlar.

Flash diskte oluşturduğumuz klasöre en fazla kaç dosya atabiliriz? Ben şimdiye kadar bir klasör içerisine 50 dosyaya kadar yükleme yapıyordum. 50 ve üzerindeki dosyaları nasıl gösterebiliriz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Cevap: OR 700 Klasör Dosyaları Yardım?

Kaç GB kapasite varsa o kadar yükleyebilirsin , sorun nedir tam anlamadım ama.

Mesela bir klasör içerisine 100 tane dosya kopyaladım ve 50 ve sonrasındakiler görünmüyor ya da ben göremiyorum! Aynı klasördeki örneğin sekseninci dosyaya nasıl gelirim?

Sende yeni klasör aç oraya at ne farkeder

işine karşışmak gibi olmasın ama bri klasöre 100 tane veri atacagına bunları gruplayarak başka dosyalar oluşturman kullanım açısındanda sana kolaylık verecekdir, aradıgını 100 tane içinde arayıp bulmaktansa gruplara ayırıp araman daha kolay olur..

Ben de öyle yapıyorum zaten ama bazen ayıklamak ya da bölmek zahmetli olduğundan hani böyle birşey de varsa kullanayım demiştim.

Kart hafızası kadar dosya atabilirsin fakat i, ü, ö, ğ gibi şapkalı ve noktalı yazı karakterlerini çoğu kez org görmez ama org üzerinden isimlendirirsen görür bence senin problemin de bu olmalı bende 100 den fazla dosya attığım şeyler oldu bu noktalı olguları düzeltiğimde klasörü gördü öbür türlü bende de görmez ve ve çalıştırmaz durumlar oldu. Birde diğer arkadaşlarımızın da belirttiği üzere tek klasör yapacağına sınıflandır çoklu klasör yap herşeye daha rahat ulaşırsın. Kolay gelsin Saygılarımla,