• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Or 700 V1 Tuş Sorunu Acil!

amazing_memo

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Or 700 TR
Merhaba arkadaşlar. Sorun tuşlarda değil düğmelerde, basmama sorunu var. Öneriniz nedir, eskisi gibi sorunsuz üzerine çullanmadan kullanmak istiyorum. Değiştirmek mi lazım?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Or 700 V1 Tuş Sorunu Acil!

elektronik bilgin varsa ve aletin garantisi dolduysa aç ve temizle hocam, bi sorun olmaz... AMA ALETİN GARANTİLİ İSE KESİNLİKLE DOKUNMA BİLE ...

Bencede garanti kapsamında ise dokunma iyi bayramlar,

bir yerden yemek yağı dökün falan diye bir şey okudum nasıl olur acaba

bir yerden yemek yağı dökün falan diye bir şey okudum nasıl olur acaba

faydası olacağını sannetmiyorum tuşelerin arasına yemek yağımı dökülürmüş hiç mikserlerde potansları yumuşatmak için sprey ilaçlar var bi deneyin derim ama klavyeniz garanti kapsamındaysa kesinlikle servise gönderin...

Geçmiş olsun umarım sorun bir an önce halledilir...

gençler aynı sorunu olan başkası yok mudur acaba. ankaradayız yamahanın yetkili servisi falan var mıdır internette hiç bulamadım. sıradan org tamircilerine vermek mantıklı değil

Arkadaşlar yıllar geçti. İçini açtım temizledim. Ara ara böyle yaptım ama artık çözüm vermiyor. İnanın uzun süre soğuk odada kalınca başlıyor basmamaya. Düğmelerini mi değiştirmem lazım artık? Aletin rengi gidinceye kadar sahnede kullananlarınki bile böyle olmuyor anlamadım.

Açmışsan garanti kapsamı bitmişse Elektronik malzeme satanlardan CONTACT SPREY var ondan al org kapalı isen çalışmayan tuş veya sürgülü potansların içine sık ve bir kaç kez bas veya sürgülü potans ise aşağı yukarı siviçleri çalıştır oksitlenmeden kaynaklı bu sorunlarınız son bulacaktır. Geçmiş olsun. Saygılarımla,