or 700 v2 plus çok guzel

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 5K

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
arkadaslar bugun aletım geldı plus yaptırdım önce CAN BAŞAR beye salıme batuha butun emegı gecen arkadaslara cok tesekkur ederım allah razı olsun hepınızden arkadaslar aletın vıdeosunu tanıttı salım ve batuh ama bırebır aletı dınleyın vıdeodakınden bin kat daha guzel alet ritimler loop gıbı sankı org degıl kaset saundu var alette tamammen cok farklı bu plus BENCE HEMEN YAPTIRIN ilk vıdeoda izledıgımde pek ısınamamıstım ama gozum kapalı yaptırdım ıyıkıde yaptırmısım bence saund sesler alt yapı tamamen cok farklı darbukalar tefler sesler cok guzel HERKESE TAVSİYE EDIYORUMMM tesekkurler...

Cevap: or 700 v2 plus çok guzel

hayırlı olsun kardeş bol kazançlar

Adapazarında canlı çalıp dinleme imkanım olmadı ama demolardan dinlediğim kadarıyla bu fiyata süper alet.. gerçekten çok çok iyi iş çıkarmış ustalar... Ellerine sağlık hepsinin... Ama ben her ne kadar yazılımından ve kullanışsızlığından nefret etsem de Korgdan bir türlü kurtulamıyorum :S

hayılı olsun bol kazançlar arkadaşım

hadi hayırlı olsun emre,bol kazanclar

eyvallah kardesim ya batuhun telı varmı srnde ulasmam lazımda

maalesef yok,konu açarak sorunuzu yazmışsınız siteye girer girmez görünce yardımcı olur batuh veya diğer or 700 kullanan arkadaşlar,

Adapazarında canlı çalıp dinleme imkanım olmadı ama demolardan dinlediğim kadarıyla bu fiyata süper alet.. gerçekten çok çok iyi iş çıkarmış ustalar... Ellerine sağlık hepsinin... Ama ben her ne kadar yazılımından ve kullanışsızlığından nefret etsem de Korgdan bir türlü kurtulamıyorum :S

Korg apayrı bir alışkanlık bende or 7oo v2 aldım 6 ay sonra sattım yine korg pa8oo aldım korg dan vazgeçmek delilikti.

Bu arada plus hayırlı olsun.

Korg apayrı bir alışkanlık bende or 7oo v2 aldım 6 ay sonra sattım yine korg pa8oo aldım korg dan vazgeçmek delilikti.

arkadasım zevkler ve renkler tartısılmaz bencede yamaha nın ustune alet yok sonucta zevk meselesı polemık yaratmaya gerek yok ortalık karısmasın yıne