• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

or700 sorun

hakiiiiklavi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
m-audio axiompro korg x50 roland xp
klavyeyi ikinci el alduım arkadaşlar ritimler patlıyo kroslara güçlü vurduğumda patlıyor. volümü yarıyı geçirince hemen patlıyor... acaba bozukluk mu var yoksa orj.demi böyle...

Cevap: or700 sorun

orj. ritimlerde bi patlama yok şimdi tekrar baktım.. hep korg kullandım biraz ağır yazıyorum galiba ritimleri olmazsa yazdığım bir ritmi atayım deneyin sizde....

tabi bi atın siteye dinleyelim belki balans ayarlarında sorun vardır ona göre önlem alırsınız cvp yazarız.

deniyen yok mu arkadaşlar bu yüzden orgu satacağım çünkü bu önemli......

Merhaba, kullandığınız ritimi denemedim ama piyasadaki bazı yazılmış ritimler standartların üzerinde balans seviyeleriyle yazılıyor ve bu da klavyenizin üzerindeki ses sistemini aşıyor ve zorluyor.

Sesleri anormal gelen ve sizi rahatsız eden ritimleri bir de kulaklıkla dinlediğinizde, bu tür patlama ya da çatlama gibi bozulmaların olmadığını görebilirsiniz. Tavsiyem sonradan yazılmış ve edıtlenmiş ritimleri kullanmadan önce kulaklıkla fabrikasyon balans değerlerine çekmenizdir.

teşekkürler.. sağol korgda olmuyordu böyle bir sorun alışamadm heralde