- Enst.
- Yamaha Psr A3000
Cevap: OR700,V1-v2, Tyros2-3-4 Soru Cevap
var.style record bölümünde 2.sayfada assamble bölümünde kopyalamak istediğin ne ise mesela perc 1 onun yanına basıyorsun.ritmlerin bulunduğu sayfa açılıyor.buradan hangi ritmden perc 1 alacaksan o ritmi seçiyorsun işlem tamam.
salım abıden bir rıcam olacak pa55tr em varıdı satıp or 700 aldım rıtımlerı falan cok guzel yalınız pa55 tekı gıbı mesela rıtımler arasında varyasyon kopyalama oluyormu yanı bır 2-4 luk ritimden msl varysyon 1 deki drum veya perci başka bir 2-4 ün varyasyon 1 2 3 veya 4 üne kopyalama ımkanım ız varmı karma bir 2-4 yapmak istiyorum 10 sene korg la düğünlere gittim degişiklik olsun diye or700 aldım org cok güzel ama bir türlü cozemedım bıde drum kıt yuklenıyormu yada drum kıte gırıp kitlerle oynayabiliyormuyuz beni vede or700 e yenı gecen arkadaşları yardımcı olursanız sevinirim saygılar
var.style record bölümünde 2.sayfada assamble bölümünde kopyalamak istediğin ne ise mesela perc 1 onun yanına basıyorsun.ritmlerin bulunduğu sayfa açılıyor.buradan hangi ritmden perc 1 alacaksan o ritmi seçiyorsun işlem tamam.