- Enst.
- or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
üstadlar ritim yazmayı bilmeyen yada zamanı olmayıp ugrasamayan arkadaslar ıcın ben bazı calısmalar yapıyorum . hee sole deyim bu konuda uzman degılım sımdı gelelim ... salim abinin videolarını izledim ritim yazma ile ilgili ve kendim bir ritim yazdım roman show diye ama sıfırdan degil diger ritimlerin kanallarını almayı ögrendim mesela yazdıgım ritimde belo pusu ritminin b varyasyonunu aldım kurtlar vadisi ritminin d varyasyonunu aldm roman show ritminin b varyasyonun aldım ve taylanının c varyasyonunu aldım ve ritim yaptım bass ch1 ch2 pad phr 1 2 hepsini istedigin gibi karıstırabılıorsun . daha once de ritimler yazmaya calısmıstım benım ıstedıgım tesekur almak felan degıl sadece yorumlarınızı beklerım bu ritimde b de bassları kendım yazdım a da standart kit e alkış ekledim geri kalanlarını karıstırdım deneyip yorum yazanlara sımdıden tesekurler üstadlar .... ( eger bunu isteyip yapamayan varsa bana varyasyonlarını karıstırmak ıstedıgı rıtımlerı soylesın ben yaparım burdan tekrar ona gonderırım zamanım oldukca hayırlı calısmalar ..