org arıyorum ne alabilirim?

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar elimde korg pa800+macitusb soft case ile beraber verip üzerine 750 800 tl verip ne alabilirim ? almış olduğum sıfır akg mikrofon var ve hiç kullanmadım diyebilirim 1 gün denedim 700 tl istiyorum birde elimde 1 çıkışı yanmış montarbo var 1300tl bu hali ile istiyorum kısaca elimdeki malzemeler
pa800 : 3400tl
akg mikrofon : 700 tl
montarbo mixer: 1300tl
nakit : 800tl
bunları verip ketron audya5 tyros4 alabilirmiyim?
0532 504 00 79 macit

Cevap: org arıyorum ne alabilirim?

Takas usülü tyros 4 alacanı sanmıyorum kardeşim..bende aldım tyros 4 ancak şahıs yoluyla olursa olur..yada elindeki malzemeleri nakite çevirirsen alabilirsin hayırlısı olsun

piyasada şu an ikinciel tyros 4 yok gibi arkadaşım.Sıfırı da biraz tuzlu oluyor.ama bana sorarsan elindeki malzemelerle bir dükkan bulabilirsen takas yoluyla belki tyros 3 alabilirsin ve çok da iyi olur.Tyros 4 sıfır olur pahalı olur tyros 3 yeter bence

bilemicem tyros serileri pic bend sebebi ile ve gözlemlediğim kadarı ile or700 a1000 a300 gibi modellerde menu olsun birbirlerine yakın a300 sesleri or700 gibi or 700 görüntüsü tyros gibi andırıyor hani ben pa800 den bile memnun değilim şöyle memnun kalabileceğim bi org arıyorum örnek pa800 de çeşitli 2/4 ler var ama sanki birbirine çok yakınlar kimi ritim çok kaliteli kimi ritim berbat aradaki fark bu ketronu sevdiğim yanı adam 20 adet 2/4 vermiş hepsi aynı kalite çeşitli mod larda seç beğen yükle mesela düek ritimi en çok giden ritim olmasına ragmen kimsenin orgunda düek yok

pic bend olayını merak etme arkadaşım ben tyros 2 kullandım ve Yamahaya gelinceye kadar roland,korg,gem,techncis tümünü kullanmama rağmen tekerlek pic bend konusunda 2 günde alıştım.Menü olayına gelince bütün org markaları belli bir menüde devam edip aletlerin özellikleri artttıkça o menülerin üstüne ekleyip öyle devam ediyorlar.Bu kötü birşey değil bence.Mesela korgu kolay kullanabilen bir kimse bir üst modelini aldığında bir önceki modelin menüsünden çok farklı bir menü olursa sıkıntı çeker.Mesela korg menüsü yamahaya benzerse veya yamaha menüsü korga benzerse kullanıcı sıkıntı çeker.Ama bana göre bütün markalar kullanıcı dostu,kolay anlaşılabilir menüler hazırlamaya çalışırlar.Yoksa aletleri kimse kullanamaz zorluk çeker.Dolayısı ile zor menü az satış demektir.Bundan dolayı her menü mantığını çözdükten sonra kolaydır.Ritm konusunda da yamaha or 700 ile birlikte son zamanlarda ritm olayını baya bir ileriye götürdü.

şimdi tyros3 e or700 ritimleri yüklemek bence saçma hani o kadar güzel bi klavyeye sıfırdan güzel ritimler yazılması gerek güzel kitlerle filan audya5 düşünebilirim piyasanın en iyi orgu sanırım audya5

ben sen ritim konusunda saglam sahnede gercek bir orkestra ariyorsan audya5 al dostum demolara sakin aldanma sahnede muhtesem ben tyros3 pa2 yi verdim aldim ilk aldigimda biraz hüsrana ugrargibi oldum hatta satiliga bile cikardim ama su an kesinlikle satmam yavas yavas istedigim ritimleri yapiyorum bu ayin sonundada audya5 icin set cikacakmis bence o seti iste almaya karar verince su an kullandigin ritimleri cek yardimci olurum eger bana ulasirsan nasil yapacagin anlatirim

2, el audya5 olabilir sanırım piyasada daha üstü yok

kardeş iyi ton ve değişik stil ve rtimler arıyorsun tabi orijinal saund istiyorsan korg pa 2 x audya alman uygun değil , bence , pa 2x i al çok memnun kalacaksın elinde 1 x var herhalde ve ne kadar farklı olduğunu göreceksin eğer farkıda görmek istiyorsan git bi mağazaya ilk önce korg pa 1x i sonra pa 800 ü sonrada 2xi dinle birbirinden ne kadar farklı anlayacaksın hiç uğraşma pa 2x eğer istersende 256 mb a yükselt onu arkanada bakmazsın saygılar...

Audya 5 henuz piyasada taninmadi yapilan calisma kimseyi memnun etmedi , benim tavsiyem elindekilerle bir muddet idare et o zamana kadar umarim Audya 5 de duzene girer.
saygilar