Yeni birşeyler eklenmemiş acaba herkes genel demo bölümüne mi yükleme yapmış. Burada olanlarda da linkler ölmüş... Ben biraz hareketlendirdim konular up
bazı kesimlerden gelen tepkiler yüzünden şahsi olarak ben uzun olarak altyapı paylaşımı yapmıyorum,hani haksızda sayılmazlar..
biri diyo misketten nefret ediyom diğeri diyor çiftetelli duyunca sinirlerim zıplıyo öbürü halayı sevmiyo,tamam herkes herşeyi beğenecek dinleyecek diye bişey yokta adam bir oyun havası koyuyo koyduğuna pişman ediyolar,oyun havasını müzikten saymayanların havaları varya işte onların yüzündende biraz oyun havaları paylaşılmıyor,sevmezsen sevme kardeşimde adam paylaşım yapmış neden konusunda sevmediğini nefret ettiğini dile getiriyorsun ki,
daha önceleri bir kaç konuda gördüm böyle yorumlar yaptıklarını o yüzden de böyle yorum yaptım,sevmezsen konuya katılım yapmazsın olur biter ama yok bazıları ille konuya bişeyler yapıştıracaklar kısacası saygı yok,türk milletinin örfünde adedinde var oyun havaları,bir düğün nişan kına gecesi oyun havası olmazsa olmaz,hemde her yörenin değişik değişik oyun havaları var,
işte bu tarz yorumlardan dolayıda çok durgun oyun havaları bölümü,
bence oyun havası demosu koyulmasın zaten. herkes koyuyor 30 dk lık demo farklı farklı şarkılar alt yapılar. kendi ekmeğimize kendimiz mani oluyoruz farkında değiliz.. sonra ne mi oluyor, koyuyor millet laptopu salona açıyor bu demoları çiftetellisi var halayı var oyun havası var herşey var, herşey var ama ortada piyanist yok.. o günkü yiyecek olduğumuz akşam eve götüreceğimiz ekmek yok oldu.. kendi fikrimdir kimsede beni yanlış anlamasın bence koyulmasın bu demolar.