Cevap: Pa 1x'e pa80 veya i serisi ritimi nasıl yüklerim?
üstat pa 1x süper bir alet sen neden geriye gidiyorsun sadece 800 2 x den ritim seç ses sec pad sec yeterli sadece şeye ram dikkat et her settten aldığın sts ve oerform çalışmaz sen çalışanları bul not al bir yere sonra setini topla sadece ram boyutuna dikkat et ben öyle yapıyorum pa 800 e şu çok önemli en allta attığın her set çalıştırmaz nedeni kitler o zaman ben besbur set kullanıyorum alt yapı olarak bebur uptade olan dikkat et.bak şöyle yap bir bölüm yani 10 umarada ritimleri si gene 10 numaradaki ses sil kendi okunda sonra bulduğun ses ve ritimleri burda dinle hoşuna giderse notonu al kaç noda gibi sonra setin üzerine yaramaz olan ses ritim varsa ayıkla sil sonra bu iyi çalan ve süper sesleri yükle bak gör mak ne hale gelecek saygılarmak sen doldur herkezin iyi dediği se ve ritim seni açmaz ritimler sert olsun ses laer ser ve güzel olsun bak tadına doyamazsın.2x den 8oo den ara ama hesini yükleme dediğim gibi yap bana dua edersin.sakın i serisi 80 5o geriye dönük alaetlerden yükleme teneke gibi ses ve ritim alısın aleti açmak canın istemezsaygılar......................her set indir ancak full kuma yukarıda anlattığım gibi yap not düş sonra geri dön yükle gene full değil..............