• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

PA 50 Ritim Yükleme

cilgincihan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland G 800
Merhaba Ustalar,

benim orgda süper bir set var. Fakat bu setin icinde bir ciftetelli ritmi yok. Acaba sadece bir ritim de yükleyebilirmiyim orguma? Ve bunu nasil yapacagim?

Saygilar

Cevap: PA 50 Ritim Yükleme

Merhaba Ustalar,

benim orgda süper bir set var. Fakat bu setin icinde bir ciftetelli ritmi yok. Acaba sadece bir ritim de yükleyebilirmiyim orguma? Ve bunu nasil yapacagim?

Saygilar

merhaba kardeşim.. öncelikle bende pa50 kullanmış biri olarak durumunu iyi anlıyorum. kendi kullandığım setleri yayınlamıştım pa55download bölümüne bi bak göreceksin. birsürü ritimler var yükle dene hoşuna giden seti ayarla kendine göre. tek ritim atmakta basit. önce beğendiğin 2telliyi bulup disketi tak orga. disk butonuna bas. sonra load a bas. ekranın altında open yazar openin altındaki butona bas. global program style dosyalarını göreceksin. ritimler style dosyasında. style open yap ve 3 adet dosya cıkacak. birinciye open yap ritimlere bak aradığın yoksa ikinciye open yap. ritimi buldun diyelim load a bas. orgun üzerindeki ritimleri göreceksin birini gözden çıkarman gerekio. silmek istediğin ritimin üzerine gelip load yes yapıosun ve ritim yüklenio. muhtemelen kitler farklı gelecek ve ritimin berbat çalacak. bunun içinde ritimi çalarken exıt yapıp ana menüye dönüosun sonra ekranın sol alt köşesinde trk butonuna basıosun kitler karşına cıkıor. önce kitlerin birini seçip uygun bir kit bulana kadar tek tek dinleyerek kit ayarlıosun sonra aynı işlemi perküsyon kiti içinde yapıosun kulaga güzel geliosa write butonuna bas ve kaydet ritimin hayırlı olsun :) çok işin var pa50 ile. kolay gelsin

güzel anlatmışsınız.bende yeni pa50 aldım ama trk düğmesine basınca bişi olmuyor.kitler falan gelmiyor.yüklediğim setlerin ritimleri garip çalıyor.ne yapmam lazım lütfen yardım...

güzel anlatmışsınız.bende yeni pa50 aldım ama trk düğmesine basınca bişi olmuyor.kitler falan gelmiyor.yüklediğim setlerin ritimleri garip çalıyor.ne yapmam lazım lütfen yardım...

hocam trk ye basmadan önce bir kaç kez exıt butonuna bas. içinde olduğun sayfalardan tamamen çıkmadan trk açılmaz. exıt yaptıktan sonra trk ye bas. ritimin içindeki kitler ve diğer enstrumanlar görünecek. kitin birini seçip değişiterek uygun kiti bulunca diğerinide aynı şekilde değiştirip kaydediyorsun.. kolay gelsin.

hocam trk ye basmadan önce bir kaç kez exıt butonuna bas. içinde olduğun sayfalardan tamamen çıkmadan trk açılmaz. exıt yaptıktan sonra trk ye bas. ritimin içindeki kitler ve diğer enstrumanlar görünecek. kitin birini seçip değişiterek uygun kiti bulunca diğerinide aynı şekilde değiştirip kaydediyorsun.. kolay gelsin.

aynen arkadaşın dediği gibi kitleri çok iyi ayarlaman lazım ...