• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa 50 Yardim!

cilgincihan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland G 800
Selam Ustalar,

size bir sorum olucakti. Simdi ben pa 50de nezaman ritim degistirsem, sesimde degisio, mesellah baglamadan yayliya degisio kendiliginden. Acaba bu ses degistirmeyi nasil kapatabilirim?

Ikinci sorunumda :

Bütün Seslerime nasil "arabic" scale cekip, komma mi kendim koyabilirim? Yani bunu kaydetmenin bir yolu olmasi lazim, nezaman sesleri degisdirsem, kendi basina bir scale oluyo.

Saygilar

Cevap: Pa 50 Yardim!

slm,

birinci sorun basit,, sesini sectikten sonra Orgun sol tarafinda, Single touch tusuna basman lazim... yani single touch u kapatman lazim

2. ise

"Menü" ye bas 5 defa sag tarafa bas = ekranin sag tarafinda "page +" den kaydirilior sag tarafa..

"Scale : Equal temp" yazar ilk sirada. onu secip en sagya gideceksin "user" e yani

"Key" i elleme "note" ni sec hangi tusa atacasan..
"detune" cogaltip, azaltarak. yaparsin ben buna Akor yaparsin diyorum Saza benzedigi icin akor yaparken..

ben sahsen Kullandim Si notasini (ben F den aliyorum Si yi) + 40 yapiorum

Notalari bilmiorsan C notasi Orgun ilk Tusu artik 2 sag mi 4 geri yapip mi hesaplarsin .. oartasini bilmem..