• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa 500 bilgi ricası

  • Konbuyu başlatan udi79
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görülen : 2K

udi79

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
20 May 2010
Mesajlar
77
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Yaş
44
Konum
İstanbul
Enst.
Pa600,Ud
Arkadaşlar selamlar daha önce pa 800 kullandım ve kullanımına hakimdim.
maddi durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım.
pa 500 almak istiyorum ve inceleme fırsatım olmadı alırken dikkat etmem gereken detaylar varmıdır.
bir kaç sorum olacak
bildiğim kadarı ile sd kart ile çalışıyor pa 500 ün ramı kaçtır kaç mb yükleyebiliyoruz.
eski pa 800 ritimlerimi okutabilirmiyim.
pa 800 ile arasında çok sound farkı varmıdır.
karma set toplayıp kendimize set yapabiliyormuyuz.
teşekkürler cevaplarınız için.
 
Cevap: pa 500 bilgi ricası

slm dostum kısa bir dönem olsada bende pa500tr kullandım.sete ihtiyacın olursa pa500tr için düzenlenmiş 2015 setimi paylaşırım problem olmaz.pa500tr'nin genel özelliklerine internetten araştırarak bakarsan daha garanti sonuçlar elde edersin.800 saundunu elde edersin dersem büyük konuşmuş olurum.bu olay tamamen kulakla alakalı.benim kendi kullandığım setten gayet memnundum ama senin hesap bende satmak zorunda kaldım şu anda pa1x pro kullanıyorum fazla fazla yetiyor bana.500tr ve pa1x pro kullandım hepsinden çok memnun kaldım saund ve kullanım kolaylığı olarak.
pa serileri genel olarak menüleri aynı 800 kullandıysan 500trde sıkıntı çekmezsin emin ol.genel olarak tümünün menüler birbirine benzer.fazla diyecek bişi yok açıkcası bana sorarsan al derim memnun kalırsın.alınca özelden irtibat et benimle setini göndereyim sana.
 
Cevap: pa 500 bilgi ricası

Pa500 ve 800 çalışma mantığı ve menüler aynı. Fakat sound için aynı şeyi söyleyemem. Sesler fena değil güzel ama ritim sound'u gerçekten kötü. Yeteri kadar ses ritim var ama dışarıdan ses yükleyemiyorsun. Mevcut sample'lar editlenerek sesler elde ediliyor. Pa800 ritimlerini okutmak mümkün ama kit edit olayı çok uğraştırabilir ve tabii ki aynı tadı alamazsın. Data alışverişi kart sayesinde kolay. Dediğim gibi değiştirilebilir bir ram yok. Karma seti pa800 deki aynı mantıkla oluşturabilirsin, hatta bir nebze daha kolay çünkü sample olayı yok. Uygun fiyata ve temiz bulunursa iş görebilecek bir cihaz bence.
 
Cevap: pa 500 bilgi ricası

Alırken dikkat etmen gereken nokta sol tarafta panel üzerinde koma scale si olması. Bu tr olduğunu gösteriyor, eğer yoksa batıdır ve pa500 türkiye sample'ları mevcut değildir. Piyasada batısıda baya var, dikkat.
 
Cevap: pa 500 bilgi ricası

pa 500 tr kullanıyorum ram yok cihazda fakat fiyatına göre özellikleri güzel pa 800 e göre sesleri basit ama iyi set yükler
soundları editlersen ritimlere göre düzgün ses alırsın bütün korg serilerinin ritmlerini yükleyebilirsin ama soundlarını ekleme sansın yok batı olanını tavsiye etmem aynı özellikleri olsada türk enstrumanları mevcut değil tavsiye ederim
 
Cevap: pa 500 bilgi ricası

pa 600 aldım arkadaşlar teşekkürler
 
Cevap: pa 500 bilgi ricası

Güle güle kullanın.
 
Pa 500 bilgi ricasi,konuyu açtigin için tesekkurle,ayri da cevaplari yazan arkadaslar için,tesekkurler.Korg pa 500,bati serisini almak uzereyken vazgeçtim,sagolun.Tecrubeler konusunca baska oluyo.Sagolun. hepinizde,saygilarimla.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst