pa 500tr adem set

İyiki Doğdunuz :)

ademsiner

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
kor pa 500 tr
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa 500tr adem set

paylaşım için teşekkürler pa500 kullanıcıları için atılan güzel bir adım devamı gelir inşaallah

ellerinize sağlık hocam,teşekkürler paylaşımınıza

elinize saglik hocam, valla ben bugun pa500 almaya gidiorum ama TR deil olurmu bu set?

pynstgyokhan kardeşim tr olmazsa çok uğraşman lazım olsa bile birebir olmaz tr olursa bire bir olur şimdiden hayırlı olsun.

emeğine sağlık adem abi.bende birkaç gün önce pa500tr aldım.gerçekten süper alet.çekinerek almıştım ama çok hoşuma gitti.paylaşım için teşekkürler

grup_ezgili nickli hocam hayırlı olsun yeni klavyeniz.pa500tr için yapılan setler yavaş yavaş paylaşılmaya başlandı.eğer bu setleri yükleme şansı bulup baktıysanız bizleride bilgilendirir misiniz pa80 e göre ritimler nasıl özellikle 2-4 ritimler

saol arkadaşım,gerçekten Pa 500 adına güzel hareketler,paylaşım ne kadar çok olursa bu aletin asıl değeride yerini bulur,tekrar teşekkürler,ellerin dert görmesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

grup_ezgili nickli hocam hayırlı olsun yeni klavyeniz.pa500tr için yapılan setler yavaş yavaş paylaşılmaya başlandı.eğer bu setleri yükleme şansı bulup baktıysanız bizleride bilgilendirir misiniz pa80 e göre ritimler nasıl özellikle 2-4 ritimler

teşekkür ederim, allah razı olsun.bu haftaiçinde fırsat buldukça demo kayıt ederim ve siteye yüklerim.ritimleri kesinlikle tatmin edici bence.tabiki herkesin beğenisi farklı olabiliyor...