Cevap: Pa 600 qt çıkmasını bekliyorum....
Bencede bu pa 600 piyasayı baya bir karıştıracağa benziyor,bazı arkadaşlar korg pa 500 tr çıkacağı zamanda böyle polemikler yaşandı yazmışlar ama korg pa 500 biliyorsunuz ki sampler okumuyor üzerinde ne varsa onunla yetinmek zorundasınız,bazı arkadaşlar ise sound farkından falan bahsetmiş ben korg pa60 da kullandım korg pa 80 de kullandım inanın hiç bir sound farkı göremedim tabi bu benim şahsi düşüncem belkide vardır, o zaman bende kulak yok,bu cihazın en büyük artısı sampler yüklenebilen ucuz cihaz olması ,işciliği ne kadar dandik olursa olsun tabi bunu yazarken tam bilmiyoruz ve işciliğinin korg pa 500 den çok dah aiyi olduğu söyleniyor yani demem o ki bu cihaz 2500 TL gibi bir fiyata satılırsa inanın bana çok cihaz öldüm pahasına gidecek, demedi demeyin,bende ketron xd9 16 Megabayt vardı bundan 5-6 ay önce 1000 liraya sattım ve kendimi beklemeye aldım ve şu an bende korg pa 600 bekliyorum,almanyada cihazı alan ve sitede demoları paylaşan arkadaşımız korg pa 800 setlerini aynen okuyor demiş artı mp3 falanda okuyor ee şimdi siz 3-4 senelik korg pa 800 3500 liradan aşağı deil ve 64 Mb Bide mp3 falan okumuyor ,sonuçta kullanılmış bir cihaz toz toprak vs vs ama bu yeni çıkacak cihaz bi sürü yeni özellikleri olacağınada eminim o zaman neden fazla para verip eski kullanılmış cihaz alayım ki ? yani lafın özü şu cihaz bi gelsin bakın neler oluyor o ben orgumu satmam diyen arkadaşlar bile belkide orgun Tr ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyor,biz milletçe bilirsiniz ki ucuz malı çok severiz hep ucuz olsun kaliteli olsun isteriz e bu cihazda işte tam öyle,kaldı ki işciliğide çok önemli değil hemen de 1 yılda bozulacak cihaz çıkartmazlar sanırım en az 4- 5 yıl gideri var ,zaten 4- 5 yılda kim öle kim kala,herkeze saygılar.