• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa 600 qt çıkmasını bekliyorum....

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Kesinlikle pa 600qt geldiği gün hemen or 700 v2 plusumy satıcam zaten çok bi para değil 2500tl gibi gibi bir fiyatı olucak kesinlikle or 700 den daha iyidir heralde ve baksanıza pa 800 ve 2x özellikleri varmış setleri okuyormuş hatta 3x bile?

Cevap: Pa 600 qt çıkmasını bekliyorum....

ihşallah hocam güzelse ben pa80 satıp 600 alıcam ama ilk önce demeloarı net dinlemek lazım

:( sana katılıyorum umarım satabiliriz...

Amaç güzel bir alet çıkartıp ikinci el piyasasını durdurmaktı korg firması bunu başardı:) Ve elimizdeki aletler çok ucuzlayacak. Nerdeyse 2.elpa80 fiyatına sıfırpa600. Tabi aletleri satıp üzerine epeyce miktar ekleyecez sanırım.

valla öle bişey olmucak yani ben her şekilde 2000 tl ye vericem inşallah onuda alıcak düşünsün.ben pa 55tr mi adıyamana sattım istabuldayım 1700 tl ye verdim

Bencede bu pa 600 piyasayı baya bir karıştıracağa benziyor,bazı arkadaşlar korg pa 500 tr çıkacağı zamanda böyle polemikler yaşandı yazmışlar ama korg pa 500 biliyorsunuz ki sampler okumuyor üzerinde ne varsa onunla yetinmek zorundasınız,bazı arkadaşlar ise sound farkından falan bahsetmiş ben korg pa60 da kullandım korg pa 80 de kullandım inanın hiç bir sound farkı göremedim tabi bu benim şahsi düşüncem belkide vardır, o zaman bende kulak yok,bu cihazın en büyük artısı sampler yüklenebilen ucuz cihaz olması ,işciliği ne kadar dandik olursa olsun tabi bunu yazarken tam bilmiyoruz ve işciliğinin korg pa 500 den çok dah aiyi olduğu söyleniyor yani demem o ki bu cihaz 2500 TL gibi bir fiyata satılırsa inanın bana çok cihaz öldüm pahasına gidecek, demedi demeyin,bende ketron xd9 16 Megabayt vardı bundan 5-6 ay önce 1000 liraya sattım ve kendimi beklemeye aldım ve şu an bende korg pa 600 bekliyorum,almanyada cihazı alan ve sitede demoları paylaşan arkadaşımız korg pa 800 setlerini aynen okuyor demiş artı mp3 falanda okuyor ee şimdi siz 3-4 senelik korg pa 800 3500 liradan aşağı deil ve 64 Mb Bide mp3 falan okumuyor ,sonuçta kullanılmış bir cihaz toz toprak vs vs ama bu yeni çıkacak cihaz bi sürü yeni özellikleri olacağınada eminim o zaman neden fazla para verip eski kullanılmış cihaz alayım ki ? yani lafın özü şu cihaz bi gelsin bakın neler oluyor o ben orgumu satmam diyen arkadaşlar bile belkide orgun Tr ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyor,biz milletçe bilirsiniz ki ucuz malı çok severiz hep ucuz olsun kaliteli olsun isteriz e bu cihazda işte tam öyle,kaldı ki işciliğide çok önemli değil hemen de 1 yılda bozulacak cihaz çıkartmazlar sanırım en az 4- 5 yıl gideri var ,zaten 4- 5 yılda kim öle kim kala,herkeze saygılar.

okan usta inan bana eyer pa600 eline gecsin bana hak vereceksin beklemeye deger ben söyleyim 3 gün oldu orgu alali ve inan bana bende önceden pa800 vardi ses tonlamasinda pa800 ile pa600 arasinda hic bir fark yok cok düzgün ve net
pa600 eyer 96 mb ram yeri olmasaydi ben kesinlikle almazdim korg pa500 den daha kaliteli pa500 derken orjental ile pa500 avrupa dan daha kaliteli
bu pa3x in setini hemen alabilirdim isteseydim erkan ucar dan (eco musik)

ben tekrardan söylüyorum inanin beklediginize deyecek ben tam 2 ay bekledim beklememede deydi insallah türkiyede fiyat ta oynama olmaz

saygilarimla

önemli olan set okuması degıll ton ton ton ... i5 mi iyii i3 mü ? pa 800 ve 2 x özellıklerı varsa niye 2500 tl pa 600 anlamıss degılımm suan pa 800 2. el 3500 2x 2. el 4500 boruuu degılll yanı gelsın artıkk su pa 600 de dedıkodulardan kurtulalımm

bu arada pa 600 ünn 100 de100 çin oldugunauda unutmuyalımmm

bu arada pa 600 ünn 100 de100 çin oldugunauda unutmuyalımmm

toprağım söylesene bana yüzde yüz çinde üretilmeyen kaç tane elektronik cihaz markası biliyorsun,kusura bakma ama pantolonun altına giydiğimiz donumuza kadar çinde üretiliyor ve tanesi 50 kuruştan buralarda satıyorlar,çinde üretilmesi demek cihazın dandik olduğu manasına gelmeez ,adamlara firma ne veriyorsa onu çıkartıyorlar,ee biliyorsun ki ne kadar köfte o kadar para,ben yinede söylediklerimin arkasındayım bu cihaz piyasayı alt üst edecek maksadım ortayer kızdırma değil eğer korg pa 500 de sampler olayını yapmış ve o fiyata satmış olsalardı o zaman korg pa 500 satış patlamaası yapardı ama biliyorsun ki firmaların satış taktikleri var,sence bu paraya nasıl bir org çıkartmları gerekiyor du sen onu söyle bakim ?