- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Cevap: PA 80 için Mavilim Karti Alacağım Ama ........
Korg Pa80 Virüs Silme Anlatim
Korg Ritimleri/User sesler/Sampler - Korg PA80
anlatim, korg, pa80, silme, virüs
Korg pa80 virüs silme Anlatim
Elinizdeki seti açın içinden 4 adet dosya çıkacak bunlar
1 global
2 performans
3 program
4 style
bunların içinden 3 numaralı yani program dosyasını açın bu dosyanın içinde 3 adet dosya olması lazım
bunlar
user 1
user 2
user dk olması lazım
onlardan başka dosya varsa ( user 3 user 4 user 5 vs.) bunları silin yani setin içinde sadece user1 user2 userdk kalacak
ondan sonra orgunuza yükleme yapın
globalide yükleme yapmayın bazen herkes globalini kendine göre ayarladığı için setlerde problem olabiliyor
orgunuzda virüs varsa veya kontrol etmek için
disk tuşuna basın
erase tuşuna basın
f1 tuşuna basarak altında fd crd yazan yere ssd gelince
f3 tuşuna basarak open diyoruz
karşımıza tekrar 4 dosya çıkacak
global
performans
program
style
burada programı açıyoruz
karşımıza tekrar 3 dosya çıkması lazım
user 1
user 2
user dk olması lazım
eğer bunlardan başka dosya varsa (user 3 user 4 user 5 vs.) orgunuzda virüs var demektir
bunları f2 erase ile teker teker silmeliyiz
Bir şey daha farkettimm F1 den SSD yi açtığımızda Orgumuzun içindeki virüsleri temizliyoruz bazı kart backublarında da bu olayı farkettim yani kart backubu içindede bu tip virüs olayını teşhis ettim buda orgumuzun kasılmasını donmasını sağlıyor
F1 ile CRD yi açalım aynı şekilde Programı açalım onunda içinde
User 1
User 2
User dk
olması lazım ama bazı yüklediğim kartların backubundada aynı olay karşıma çıktı
User 3
User 4
Gibi klasörler geldi bunlarda virüs olduğu kanısındayım onu temizleye bilirmiyiz karttan direk o klsörleri silersek kartın backupuyla oynamış oluruz buda kartın bazı fonksiyonlarının çalışmamasına neden olur bu durumda yapmamız gereken başka backup yüklemek onuda konrol etmeliyiz ama yok ben bu backubtan memnunum derseniz o backupu güvenilir sitelerden indirmemiz lazım
Yukarıda okudum. Fransa da disket bulmak çok zor ve bendeki disketler de bozuk demişsin. Madem öyle orgunda Harddisk yokmu? sana Harddisk ve bu harddiski PC ye bağlayabileceğin harddisk kutusu lazım bir aparat yani. Bu harddiske hertür backup koyar ve direk orgdan yükleye bilirsin.
Korg Ritimleri/User sesler/Sampler - Korg PA80
anlatim, korg, pa80, silme, virüs
Korg pa80 virüs silme Anlatim
Elinizdeki seti açın içinden 4 adet dosya çıkacak bunlar
1 global
2 performans
3 program
4 style
bunların içinden 3 numaralı yani program dosyasını açın bu dosyanın içinde 3 adet dosya olması lazım
bunlar
user 1
user 2
user dk olması lazım
onlardan başka dosya varsa ( user 3 user 4 user 5 vs.) bunları silin yani setin içinde sadece user1 user2 userdk kalacak
ondan sonra orgunuza yükleme yapın
globalide yükleme yapmayın bazen herkes globalini kendine göre ayarladığı için setlerde problem olabiliyor
orgunuzda virüs varsa veya kontrol etmek için
disk tuşuna basın
erase tuşuna basın
f1 tuşuna basarak altında fd crd yazan yere ssd gelince
f3 tuşuna basarak open diyoruz
karşımıza tekrar 4 dosya çıkacak
global
performans
program
style
burada programı açıyoruz
karşımıza tekrar 3 dosya çıkması lazım
user 1
user 2
user dk olması lazım
eğer bunlardan başka dosya varsa (user 3 user 4 user 5 vs.) orgunuzda virüs var demektir
bunları f2 erase ile teker teker silmeliyiz
Bir şey daha farkettimm F1 den SSD yi açtığımızda Orgumuzun içindeki virüsleri temizliyoruz bazı kart backublarında da bu olayı farkettim yani kart backubu içindede bu tip virüs olayını teşhis ettim buda orgumuzun kasılmasını donmasını sağlıyor
F1 ile CRD yi açalım aynı şekilde Programı açalım onunda içinde
User 1
User 2
User dk
olması lazım ama bazı yüklediğim kartların backubundada aynı olay karşıma çıktı
User 3
User 4
Gibi klasörler geldi bunlarda virüs olduğu kanısındayım onu temizleye bilirmiyiz karttan direk o klsörleri silersek kartın backupuyla oynamış oluruz buda kartın bazı fonksiyonlarının çalışmamasına neden olur bu durumda yapmamız gereken başka backup yüklemek onuda konrol etmeliyiz ama yok ben bu backubtan memnunum derseniz o backupu güvenilir sitelerden indirmemiz lazım
Yukarıda okudum. Fransa da disket bulmak çok zor ve bendeki disketler de bozuk demişsin. Madem öyle orgunda Harddisk yokmu? sana Harddisk ve bu harddiski PC ye bağlayabileceğin harddisk kutusu lazım bir aparat yani. Bu harddiske hertür backup koyar ve direk orgdan yükleye bilirsin.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: