• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

PA 800 için Meyan ses isteği

• Konbuyu başlatan turhal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görülen : 6K

turhal

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg Pa800
Sayın piyanist arkadaşlarım ustalarım pa800 e taksim meyan sesler atmak istiyorum nerden bulabilirim ve nasıl yüklerim konulara baktım ama hiç bierşey anlayamadım lütfen yardımcı olun...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: acil yardım allah rızası için

öncelikle ram in yeterlimi buna bakmalısın.64 mb ram kullanıyorsan sette yüklü ise yer kalmamış olabilir setinin pcm boyutuna bak 64 mb geçmesin sitede 800 görsel eğitim videoları
var orada nasıl yüklendiği mevcut...

Cevap: PA 800 için Meyan ses isteği

PA 800’e KMP(estrüman taksimi)yükleme
Sıra ile uygulayiniz!!!!! 1-sound 2-rec 3-ekranin sağ üst kösesindeki tırnağa bas ve cıkan menüde ** import** yazan yere bas daha sonra flash diskteki kmp dosyasını göster ve load yap bu işlem bitmesini bekle,bazen uzun sürebilir panik yapma!! 4- rec e bas cikan uyari yazisina ** yes** de ve cik ordan kmp yüklenmiştir..

şimdi bu yüklediğin kmp yi bulman için yine ** sound ** menüsüne gir user1 yada user2 den bos bir yer sec EMPTY yazar menü ye bas ve sonra ** basic ** menüsüne gir sonra ** osc basic** sayfasina gec orda sol üstte ROM yazan yeri RAM yap ve hemen altında cikan sesleri tempo/value tekeri ile değistirerek yüklediğin kmp sesini bul ve kaydet.. HEPSİ BU KADAR !!! sonrasi zevkine kalmiş istediği

ALINTIDIR.

SAYGILARIMLA

AYRICA SİTEDE BULABİLİRSİN TAKSİM SESLERİ

Servetiçen üstadım şuan ki yüklü setim düşük mb lı fazla değil 46 mb felan...

SİNAN ustam çok sağol gerçekten anlaşılır basit sade bir şekilde yazmışsın kolayca ne kadar teşekkür etsem azdır... Fakat sitede kmp sesleri bulamadım onada yardımcı olursanız çok minnettar kalırım

Servetiçen üstadım şuan ki yüklü setim düşük mb lı fazla değil 46 mb felan...

SİNAN ustam çok sağol gerçekten anlaşılır basit sade bir şekilde yazmışsın kolayca ne kadar teşekkür etsem azdır... Fakat sitede kmp sesleri bulamadım onada yardımcı olursanız çok minnettar kalırım

hocam alttaki linki tıkla sample ses ve loopların olduğu konular var,konulara bi göz at istediğin sample kmp sesleri bulabilirsin,
değişik elektro bağlama bağlama meyan sesler ne istersen hepside mevcut

BURAYA TIKLAYIN SAMPLE SESLER KMP SESLER BURADA

tesekkür ederim kardesim

PA 800’e KMP(estrüman taksimi)yükleme
Sıra ile uygulayiniz!!!!! 1-sound 2-rec 3-ekranin sağ üst kösesindeki tırnağa bas ve cıkan menüde ** import** yazan yere bas daha sonra flash diskteki kmp dosyasını göster ve load yap bu işlem bitmesini bekle,bazen uzun sürebilir panik yapma!! 4- rec e bas cikan uyari yazisina ** yes** de ve cik ordan kmp yüklenmiştir..

şimdi bu yüklediğin kmp yi bulman için yine ** sound ** menüsüne gir user1 yada user2 den bos bir yer sec EMPTY yazar menü ye bas ve sonra ** basic ** menüsüne gir sonra ** osc basic** sayfasina gec orda sol üstte ROM yazan yeri RAM yap ve hemen altında cikan sesleri tempo/value tekeri ile değistirerek yüklediğin kmp sesini bul ve kaydet.. HEPSİ BU KADAR !!! sonrasi zevkine kalmiş istediği

ALINTIDIR.

SAYGILARIMLA

AYRICA SİTEDE BULABİLİRSİN TAKSİM SESLERİ

Bu nedir üstadım böyle... Laptop a windows kurarken bu kadar uğraşmıyoruz. Valla bende olsa hayatta kullanamam bu aleti. Helal olsun size... :D Okurken baya yoruldum beynim sulandı...

üstat emeğine saygı