Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
sitemizde pa1x download bölümünde arıkan beyin seti var gayet güzel.daha önce bende bu seti kullanmıştım.tavsiye ederim.bu arada arıkan beye tekrar teşekkürlerimi sunarım.selamlar
abi onu bılıyorum da sette bır eksıklık var sanrım yukledıgımde okumuyodu yanı cıhaza yukledıgımde donup kalıyor ??
set 32 mb boyutunda ve exboard uyumludur. Bordsuzda kullanılabilir. Ancak bende her hangi bir board bulunmadığı için directhd ritimlerinin bazıları tuhaf çalabilir. Bozuk çalanlar benim kullanmadığım ritimlerdir. Uyumlu olduğu bord hangisi olduğunu bilmiyorum.
Seti yüklemeden önce sound + record + multisample kısmından tüm multisamplelerinizi silin, daha sonra disk + erase + ssd bölümüne gelerek önceki yüklü bulunan set içeriğinizi de silin. Daha sonra seti tekrar yükleyin. Ram üzerinde yer bulunmadığı zaman veya yüklemeyi sonlandırdığınız zaman eksik yükleme olur veya hata verir.
Bu şekilde yükleme yaparsanız set tamamını yükler. Ben halen sorunsuz olarak yüklüyorum ve kullanıyorum. Kolay gelsin.