- Enst.
- Baglama, Korg Pa1x Pro
Canlar emo exb boardim gelene kadar ARIKAN abinin setini yuklemeye calistim ama orgu bilgisayara bagladigimda kafam karmakarisik oldu
Butun sorularimi bir araya topladim ve resimleride yukledim ki anlayasiniz kafa karisikligimi
Soru 1: Pa 1x ram buyuklugunu nerden gorebilirim. Sound record samling info baktim kafam Daha karisti. Ne kadar bos yerim var orgta. Hic anlayamadim
Ram bank 1
Mono time . 93 s
Bytes. 8989334
Ram bank 2
Mono time . 0 s
Bytes . 0
Soru 2: ARIKAN abinin setini yukleyecegim. Seti yukledigimde icindeki mevcut set silinir mi. Icinde set var mi yok mu nasil anlariz.
Soru 3: bilgisayari korga bagladigimda ortaya cikan korg hd neden boyle karmakarisik? normalde boyle mki yoksa sonradan mi yani aldigim kisi mi daginik
? bunlari duzeltebilir miyim. yani icindeki butun ise yaramayan seyleri silebilir miyim. Resimde de goreceginiz gibi nereye yukleyecegim ARIKAN'in setini ve nasil.
Soru 4: icinde mp3da varmis Yani mp3 caliyor org. Icindeki mp3leri nasil silebilirim. Ram da yer kaplamasin diye
tane tane anlatim olursa beni cok mutlu edersiniz. Tesekkurler canlar.
Butun sorularimi bir araya topladim ve resimleride yukledim ki anlayasiniz kafa karisikligimi
Soru 1: Pa 1x ram buyuklugunu nerden gorebilirim. Sound record samling info baktim kafam Daha karisti. Ne kadar bos yerim var orgta. Hic anlayamadim
Ram bank 1
Mono time . 93 s
Bytes. 8989334
Ram bank 2
Mono time . 0 s
Bytes . 0
Soru 2: ARIKAN abinin setini yukleyecegim. Seti yukledigimde icindeki mevcut set silinir mi. Icinde set var mi yok mu nasil anlariz.
Soru 3: bilgisayari korga bagladigimda ortaya cikan korg hd neden boyle karmakarisik? normalde boyle mki yoksa sonradan mi yani aldigim kisi mi daginik
Soru 4: icinde mp3da varmis Yani mp3 caliyor org. Icindeki mp3leri nasil silebilirim. Ram da yer kaplamasin diye
tane tane anlatim olursa beni cok mutlu edersiniz. Tesekkurler canlar.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: