pa1x tritonk kamanjat test

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
yine sahnede yaylıları editlerken kaydettiğim kısa demo yorumlarınızı bekliyorum saygılar
tritonk siteye yüklediğim macitgündem set içerisinde mevcut epiano bankasında saygılar

Ekli dosyalar

• pa1x tritonk kamanjat test.mp3
    1.2 MB · İndirme: 247
Cevap: pa1x tritonk kamanjat test

kardeşim sen restorantta mı? çalıyorsun ve pa 1x nasıl memnun musun?

paylaşım için teşekkürler

abicim ya şu parçaları ya tam paylaş yada hiç paylaşma söyleyeninde çalanında eline yüreğine sağlık seslerde süper olmuş

abicim ya şu parçaları ya tam paylaş yada hiç paylaşma söyleyeninde çalanında eline yüreğine sağlık seslerde süper olmuş

nasıl tam paylaş derken seti bile ücretsiz verdim yarım yapma sebebim siteye tam yüklenmiyorki :) kesip yapıştırıyorum

abi bizdede pa50 var onu satıp pa1x almayı düşünüyoruz bu alette ram yakma olayı var mı?

kesinlikle yok ram yanma durumunda org donar ve kapatıp açtınmı düzelir :) yakmaz bende pa800 vardı verdim pa1x aldım dağlar kadar fark var ve çok memnunum

bu arada işe gidiyorum yarın devam ederiz pa1x alırsan her konuda yardımcı olurum saygılar

tmm saol kardeşim çünkü çoğu kişi hep pa800 diyor fakat pa1x i tepebaşında denedik tonları filan çok güzel geldi kulağa birde bu alet çok ağır mı?seni zorluyo mu?saygılar

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri