Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abim yalnız şöyle birşey var kendi kullandığım sette bi sıkıntı yok kendi setime başka bi setten ritm veya sample yüklediğim zaman sesler cızırtılı çıkıyor kafayı yicem
güzel kardeşim sesleri alırken ya bozuk ses alıyorsun yada sesin sadece ismini alıyorsun kmp olarak inport etmeyi denesen tüm seslerde yapıyorsa sıkıntı var ama arada bazen oluyorsa bozuk sesler vardır sette bende 3x 256 kullanıyorum bir sıkıntı yok
O Hastalık gibi çoğalacak zamanla ritimler de de olacak sen bence direk dtl ye götür benim de oldu garantili olduğum için ben çay içene kadar direk değiştirip verdiler şuan maşallah sorunsuz.
3x lere os gerekmıyor direk görmesi gerek ..
ramın boş olduguna dikkat edin eğer boş sa 128 mb görünüyorsa dtl orgla beraber gondermeniz gerek..
ilk arkadsaşımızın sorunu şöyle olabilir bazen ram silsende silimeyen sample ler kalıyor buda sıranın bozulmasına sebep oluyor orga format atın ..
kendi setini değilde başka düzgün bir set yükleyin .. o sesi dedğilde başka bir ses almayı deneyin başka bir setden aynı sorun varsa dtl ile görüsüşün yoksa setler bozk demektir...