Cevap: pa3x alsak mı üstadlar
PA3X' Pro'yu orjinal EMO USB ile bir yildir aktif sahnede kullaniyorum. Su ana kadar en kücük bir sikinti yasamadim. Bomba gibi alet. MAxx Audio'yu düzgün ayarlarsan, Pa800'ü bir daha calmak istemezsin.Bir cok arkadasin problem diye yakindiklari seylerin yüzde 90'i kullanici hatasindan kaynaklaniyor. Cok cok üstün özellikleri var. Bir sey daha, tasirken cantada degildi, merdivende ayagim kaydi aletle birlikte düstüm. Yani baam diye mermer zemine cakildi, ben de üstüne. Hic bir sey olmadi. Tas gibi kasasi, tuseleri var.
Pro'yu kesnilikle tavsiye ederim. Sayet alacak olursan, alirken pazarligini yap direkman 256 MB Ram taktir. Yeni setler icin bu gerekli. Diger avantaji da 160 GIG HD var. Istesen de dolduramazsin. Su anda bununla atisabilecek tek org Tyros'tur. Ancak onun kullanma mantigi bizlere cok ters. Orgun üzerinde kendin calisip üretmiyorsan, yani yabanci set ile calisiyorsan maddi acidan uygunlugu sebebi ile tek alternatif Yamaha A-2000 olur. Ki Emo bomba gibi bir set yapiyor. Neticede hangi karari verirsen, hayirlisi olsun.