• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa3x alsak mı üstadlar

• Konbuyu başlatan rustem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 38
  • Görülen : 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa3x alsak mı üstadlar

800 den asasina dusme 800 al derim 3x fuzuli ve gereksiz olur

para sıkıntın yoksa 3x pro al güzel bide set yüklettir. Ama bende olsam 256 ram +HD+mp3 board 'lı bi pa800 çakar keyfime bakardım.çünkü önü açık bi alet pa4x'te çıksa pa800 'ün önü açık bence..

Bence durma Pa 3 X al.Ben 2 X kullanmıştım.Onlar zaten standart olarak pro sonra da 3 X in 5 oktavını aldım .Çok memnunum.Taşıması oldukça kolay şu ana kadar hiç bir sorunla da karşılaşmadım.Yamahaya falan gelince farkı KORG dünyasına girince anlayacaksın. Ancak ekolayzer sistemini aktifleştirmeyi unutma.Ses ve ritimler tek kelimeyle muhteşem ve dehşet...Pişman olmazsın...Kolay gelsin

PA3X' Pro'yu orjinal EMO USB ile bir yildir aktif sahnede kullaniyorum. Su ana kadar en kücük bir sikinti yasamadim. Bomba gibi alet. MAxx Audio'yu düzgün ayarlarsan, Pa800'ü bir daha calmak istemezsin.Bir cok arkadasin problem diye yakindiklari seylerin yüzde 90'i kullanici hatasindan kaynaklaniyor. Cok cok üstün özellikleri var. Bir sey daha, tasirken cantada degildi, merdivende ayagim kaydi aletle birlikte düstüm. Yani baam diye mermer zemine cakildi, ben de üstüne. Hic bir sey olmadi. Tas gibi kasasi, tuseleri var.

Pro'yu kesnilikle tavsiye ederim. Sayet alacak olursan, alirken pazarligini yap direkman 256 MB Ram taktir. Yeni setler icin bu gerekli. Diger avantaji da 160 GIG HD var. Istesen de dolduramazsin. Su anda bununla atisabilecek tek org Tyros'tur. Ancak onun kullanma mantigi bizlere cok ters. Orgun üzerinde kendin calisip üretmiyorsan, yani yabanci set ile calisiyorsan maddi acidan uygunlugu sebebi ile tek alternatif Yamaha A-2000 olur. Ki Emo bomba gibi bir set yapiyor. Neticede hangi karari verirsen, hayirlisi olsun.

Kardesim gonlunden ne geciyorsa onu al... Fikir almak elbet guzel bisey ama fazla fikirde insanin kafasini karistirir ...
Pa 800 al diyorlar yarin bir gun sorun yasarsin ram yanar filan sonra dersin ya keske baskalarinin lafina uymasaydim diye ... Aleti sen calacaksin burdaki uyelerle beraber degil, zevk alacagin bir alet al caldinmi icinden gelerek calacaan bi alet al ...
Bazen anlamiyorum arkadaslari klavye alacaklar herkeze soruyorlar ne alsam diye, bir suru muzik dukkanlari var gidip birebir gorme ve deneme sansin var ....
En iyisi canli canli gor ve dene ondan sonra icine hangisi siniyorsa onu al ....

Salon icin o klavye fazla bu klavye az diye klavyelerinde yeni kategorileri cikmis oldu burdaki yazilari okudugumda .... her klavye her salonda is yapar calmasini bilene acikcasi ...

Zevk alabilecegin bi klavye almani tavsiye ediyorum .... Yeni teknoloji istiyorsan pa3x alacaksin... Pa 800 de kotu alet degil bende pa2x kullaniyorum cokda memnunum .... Maddi durumuna gore uygun bi klavye al derim ....

3x os 1.1 sorunsuz calısıyor sıkıntı yok. 800 den 3x e geçtim. Sadece sağlam bir tesisat istiyor. Ve maxx ı iyi ayarlaman gerekiyor. Onu da dügün yada program yokken gündüz salona gidip tesisatı acıp yapmalısın. başkalarının verdigi maxx ayarları sana uymayabilir.
Hazır set kullanan üreten birisi degilsen 800 tavsiye ederim. Son cıkan 800 lerde sorun duymadım. Ben de 2 yıl boyunca hiçbir problemle karşılaşmamıştım. Başarılar.

yorumlar için teşekkürler...

pa800 alıp 256 ram ve mp3 board ilave ettirirsen, neredeyse pa3x fiyatına ulaşır. Bu şartlarda 3x almak daha mantıklı. Ben de bunu düşünerek pa3x aldım.
Sorun varmı dersen: pa800 setleri ile kullanıyorum ve bazı performans seslerde volume problemi yaşıyorum. Ama hazır usb set alıcaksan bu sorunları da yaşamazsın. pa3x malzeme kalitesi açısından pa800 ile mukayese edilemeyecek kadar iyi. Pa800'ün plastik kalitesi çok düşük.
Şunu da unutmamak lazım: ritim ve ses yapmak herkesin harcı değil, bu işlerle uğraşan insanların çoğu; artık pa3x kullanıyor.

valla gözüm pa800 kullanıyorum 256 mb mp3 board da var inanırmısın rami dolduramadım henüz :) hiç bir sorun da yaşamadım ne geç açılma ne bir arıza ne bir takılma. Ben tavsiye ederim alacaksan eğer. 3x de fena değil alınabilir ondan da var bizde ama ben hoparlörsüz org sevmediğim için tercih etmedim.

pa3x al alan arkadaslar var salon olsun acık hava olsun cok memnunlar ama 5 oktav olanı al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...