• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa3x alsak mı üstadlar

• Konbuyu başlatan rustem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 38
  • Görülen : 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa3x alsak mı üstadlar

pa3x al alan arkadaslar var salon olsun acık hava olsun cok memnunlar ama 5 oktav olanı al

neden 5 oktav üstadım bilgilendirebilir misin beni bu konuda

Ben Pro'yu tercih ettim. Zira aradaki agirlik farki 3 Kilo. Pro'da 160 GB Harddisk var. Motorlu ekran. (Bu tabii o kadar önemli degil) Bunun disinda da zaten teknik bir fark yok ikisinin arasinda. Tamami ile zevk meselesi.

al kardesim al butcen buna musaıtse hıc durma al zara etmessın yenı olan her sey guzeldır tabı en dogru bılgıyı kullananlar verır ben olsam butcem olsa hıc durmam alırdım

kardeş ben de Pa 3x kullanıyorum daha tık demedi maşallah harika bir alet

Rüstem seni yamahacı olarak biliyorum 3x yerine niye Tyros3 düşünmüyorsun ikinci el çok temiz olanları 5000 TL fiyatlara gidiyor.Bence onuda değerlendirmelisin bende sezon sonuna doğru yeni alet alıcam fakat pa800 mü Tyros3 mü alsam diye muallaktayım..

bence almalısın, çünkü çok memnun kalacaksın..tartışmasız -en büyük firma ve en kaliteli alet....ben memnunum sende olursun kardeşim

Rüstem kardeşim bir arkadaşımda vardı 3x biraz inceledim sesleri 800 den biraz daha güzel fakat aman aman bişey değil yani 256 RAM pa800 den pek bi farkı yok o kadar para bağlamaya değmez neticede salonda çalacaksın ayrıca korg lar amfi ayırt ediyor iyi bir tesisatın yoksa iyi randıman alamıyorsun onun için en ucuzundan al bir tane i 30 yanına laptoptan md çalış gene zevkini tatmin etmek için temiz bir pa 800 alıp evde çalarsın gene paran cebinde kalır ama 6500-7000 TL verip de salonlarda ziyan etme bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kardeşim Heves Etmişsin 3X Al Fark Yok Diyenlere AldırmA bariz Fark Var ki şu anda 3x için piyasada satılan setler pa800 den ve 2x den devşirme setler yani sıkıştırılmış ses dosyalarını biraz daha açmışlar aynı setin ses kalitesini artırmışlar birkaç birşeyler ekleyip güncellemişler yani demek istediğim şey şu birkaç yıl içinde 3x için oturup sıfırdan bir set yapılınca 800 aldığına pişman olabilirsin dahada açarsam 3x biraz evladiyelik bir alet sağlam kasa sağlam teknoloji sağlam görüntü sağlam tuşe kötülenecek hiçbir yönü yokki zaten korg pa serisinin en kapsamlı cihazıdır kendileri diyorsanki abi ben bu işi yapıyorum al 3x i ellerinin koy arkadana en az 6 7 yıl belkide 10 yıl klawye sıkıntısı yaşama şunu alim bunu aliyim diye düşünme tabiki işi biliyorsan pa 80 lede çıkıp yaparsın bak kaç senelik alet hala kullanılıyor bide 3x i kaç yıl kullanırsın düşün ne güncellemeler ne olaylar yapılacak üzerinde açıkcası ben yeni 3x aldım 1 ay oluyor set flnda almadım henüz çok kararsızım kendim sıfırdan yapmaya başladım ama çok uzun vadeli bir iş üşenirsem set alabilirim birtane pa500 üm var onnla gazinoda çalıyorum 3x i götürmedim bile evde duruyor alet bomboş birkaç ritim yazdım inanılmaz sonuçlar alıyorum audiomax özelliği gözardı edilemicek kadar güzel bir teknoloji tc helicon ları fln saymıyorum bile akşam eve geliyorum 1 piano solo sadece o tuşelerin hazzı yetiyor zaten bir piyanisti mutlu etmeye şimdi bu trakyamüzik çok köklü bir forum burda büyük üstatlar var şüpesizki onlarında yorumlarını al derim

bende şu an pa600 var...800 de kullandım.bi ara maddi sıkıntıdan sattım...Arkadaşların 3x ini zaman zaman çalarım...Pa3x bambaşka bir org...Arada çok fark var..O yüzden 3x tavsiye ederim....

800 setleri kullanıldığı için biraz doğan görünümlü şahin olmuş olmuyormu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...