• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

PA500 BATIYA sample okutmuşlar siz halaaa

cinobela

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 55
arkdaşlar millet çatır çatır her alete sample okutuyorlar yazılım yapıyorlar deniyorlar korkmuyorlar... bizimkiler bildiği halde bile korkuyorlar yapmaya... Bir işi korkarak yaparsan mutlaka bir kötülük olur o yüzden korkmayın... siz korkuyorsanız bana söyleyin ben deneyeyim ben yapayım bari
buda videoları

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=k0N8f3rXGPo]ZIRIGUIDUM - SAMPLER NO PA 500 BY WILL - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=R3Ulotw7FrM]FUNK NO PA 500 USANDO SAMPLER NO KONTAKT 5 - YouTube[/ame]

Cevap: PA500 BATIYA sample okutmuşlar siz halaaa

Pa500tr nin içinde zaten sample var okadar sampleyi önemserseniz kendlniz düzenleyin tek eksiği dışardan almıyı pa800 ü 2x 3ıx yapamazsınız istediğiniz kadar ritim ses okutun aynı randımanı vermez aynı rltim ve ses çalar ama tüm clhazlar birbirinden farklı olduğu için aynı saund u vermez

böyle sampleler bu şekilde yok ama ?? 500 ün saundu 800 e yakın zaten... tek sorunu sesin orjinal halleri yok o yüzden saund kötü geliyor size

böyle sampleler bu şekilde yok ama ?? 500 ün saundu 800 e yakın zaten... tek sorunu sesin orjinal halleri yok o yüzden saund kötü geliyor size

ağzınızla söylüyosunuz yakın diye tutmaz hocam birbirini pa80 2 4 dilara ritmini kitlerinden tut introlara kadar oıkuttuk pa80 gibi tat vermiyo okusa ne yazar

mixer ayarlarını ve efekt ayarlarını yaptınız mı ??
vallah bnm kullandığım ritmlerde çok güze tat veriyo canlı geliyor

İspanyolcam yok ama görüntülerden anladığım kadarıyla pa500 ü, native instruments'ın kontakt isimli soft sampler'ına okutmuşlar. Yani tam tersi, bence kontakta pa500 bankası hazırlamışlar. Veya mididen chazı bağlayıp sample'ı tetiklemişler. Yazılım falan göremedim ben, videodaki yazılım, elektronik müzikle ilgilendiğim dönemde benimde kullandığım, dünyanın en bilinen vst'lerinden biri. Bana böyle geldi.

eğer öyleyse kolay yani midi den okutup sample okutmak

Dediğim anlamdaysa kolay evet ama bu durumda pa500 ü midi klavye niyetine kullanmış olursun. Elektronik müzik için verimli olur ama türk müziği için pek kullanışlı olmaz.

diğer videoları izlersen alete hiç bişey bağlamadan atmışlar sample

500 sample okumasi icin main bord ve ekran değişimi gerekiyor pa800-pa2x ve pa500 aynı sistem üzerinde calişir soketler bir birine uyar bizim arkadaşim pa800un bord yanmişti orjinal 800 bord olmadiği icin pa2x bordu takıldı otomatikman alet 256 ram destekledi şimdi bi bord fiyati enaz 400euro oda 1200tl gibi bi rakam pa500de ekranında değişmesi gerekiyor bi300de o tutar haah ondan sonra sample okur adamlar bunu yapmiş işte ama fabrikasina sipariş verirken işte şu kasa ekran bundan bord bundan diye sipariş verebilsek yok burda bazi firmalar ambargo koymuştur mesela pa800ex trde satılmayacak gibi... onun icin siz boşa uğraşmayın alete sample okutacaz diye cihaza zarar verirsiniz şansli iseniz sistem coker deyilseniz bord ucar..