pa500tr sample olayı!!

Cevap: pa500tr sample olayı!!

açılışı vs pa800 le aynı kullanımı da aynı internetten gördüğüm kadarıyla ama ne kadar sağlıklı orası meçhul

3000 tl ye alınacak birçok cihaz var korg pa1x full yamaha tyross2 a2000 full 0 korg pa600 gibi

3000 bin liraya pa800 de var...64 MB

Sizin internette gördüğünüz kırmızı renkli pa500 klavye korg firmasının ortadoğu için üretilmiş modelidir.Korg firması pa500(batı) --- pa500tr (Türkiye)--- pa500 oryantel olmak üzere üretim yaptı..Ayrıca şöyle bir yanılgıyı ortadan kaldırayım o internette gördüğünüz kırmızı pa500 muhtemelen youtubeden izlemişsinizdir.Açılışı pa800 ile aynı dediğinize göre...O alet pa500 ortadoğu için üretilen model o videodaki adamlar o klavyede bir takım oynamalar yapmışlar (main board ve renkli ekran vs.) aleti İŞLETİM SİSTEMİ ile pa800'e çevirmişler ...Eğer aynı klavyeden bahsediyor isek sakın bu konuda yanılgıya DÜŞMEYİNİZ...Pa 500 görünümlü pa800 yapmışlar..Piyasada o tarz satılan bir pa500 YOKTUR.Saygılarımla

Ama tabi orjinalle arasında çok fark var... Örneğin mikrofon takılmıyor

iyi istemişler pa500 1400-1500 tl arası pa600 2500-2800tl arası ben bile pa600 ü 2700 verdim bence en kısa zamanda pa500 den kurtul daha iyi bir alete bak

arkadaşlar ben daha cihaz almadım da ya bu bahsettiğiniz pa500tr gerçekten sampleleri kötü,vasat derecede bir cihaz mı?sırf hobi niyetine evde çalmak için alıcaktım bayağı soğudum buradaki yorumları okuyunca?

hayır kardeşim 500 çok güzel bir alet hele hobi için kullanıcaksan sana fazla bile gelir alırsan ben birzamanlar kullanıyordum kendim düzenlediğim bir set var sana gönderebilirim

çok teşekkür ederim abi içimi rahatlattın en kısa zamanda almaya çalışıcam bu aletten iyice hevesim arttı